5X comfortabele producten voor de badkamer van Sanidrõme

5X comfortabele producten voor de badkamer van Sanidrõme

Comfort is voor veel mensen hét sleutelwoord bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer. Maar wat voor de één comfortabel is, kan voor de ander weer van mindere betekenis zijn. Daarom is het van belang dat het comfort in de badkamer wordt afgestemd op de wensen van de gebruiker. Bij Sanidrõme weten ze wat comfort in de badkamer betekent en vind je allerlei toepassingen voor cmfortabele oplossingen. We zitten een aantal comfortabele tips voor je op een rij.

Een comfortabele badkamer voor iedereen

1. Douchecomfort & schoonmaakcomfort

Douchewand van HSK van edelglas voor extra comfort in de badkamer. Via Sanidrome

Douchen doen we elke dag en dat den we graag comfortabel. De hoogwaardige douchewanden van HSK kunnen voor extra onderhoudscomfort voorzien worden van een Edelglas coating, die het aanhechten van zeepresten, vuil en kalk sterk reduceert.

2. Warmtecomfort

Badkamer met aluminium designradiator van Vasco via Sanidri=ome

Vasco aluminium designradiatoren bieden 100% duurzaam, esthetisch verantwoord verwarmingscomfort, dat zich uit in de vele voordelen: hoog rendement bij lage temperaturen, goede warmtegeleiding, beschikbaar in vele kleuren en licht qua gewicht.

3. Opbergcomfort

Badkamer met badkamermeubel Laguna via Sanidrome

Laguna badkamermeubelen bieden volop opbergcomfort. Door de vele mogelijkheden is een badkamermeubel individueel samen te stellen, met een ruime keuze in maten, kleuren en houtsoorten.

4. Bedieningscomfort

Badkamerkraan Xclusive by Nobili via Sanidrome

De Xclusive by Nobili collectie bestaat uit badkamerkranen, inclusief thermostaten, showerpipes, inbouwvarianten en keukenkranen. De kranen zijn voorzien van waterbesparende technieken en een vergrendeling voor warm water. Dus extra veilig voor kleine kinderen, omdat ze zich niet kunnen branden.

5. Comfortabele verlichting

Badkamer met energiebesparende Luxalon LED inbouwspots via Sanidrome

Nieuw zijn de Luxalon LED inbouwspots met natuurlijk licht: zeer onderhoudsvriendelijk, stijlvol, energiebesparend en door de IP44 normering geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. Het goed installeren van deze comfort producten vereist vakmanschap, dus dat is bij een partij als Sanidrõme in goede handen!

Sanidrõme Voordeelweken
Van 16 oktober t/m 30 november zijn het Voordeelweken bij Sanidrõme. Profiteer bij aankoop van een badkamer inclusief installatie van €500 voordeel op één van de genoemde comfort producten. Vraag ernaar in een showroom in de buurt of vraag de gratis brochure aan!

Brochure over 5X comfortabele producten voor de badkamer van Sanidrõme aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP