Sanidrõme is jarig en trakteert

Sanidrõme is jarig en trakteert

Het is feest bij Sanidrõme! Al 25 jaar is Sanidrõme een bron van inspiratie voor de betere badkamer op maat. En dat wordt dit jaar elke maand gevierd met een spectaculaire winactie!

Sanidrõme viert 25 jaar “de betere badkamer”

Dit hele jaar staan alle activiteiten bij Sanidrõme in het teken van het 25-jarig jubileum en bruist de betere badkamer meer dan ooit! Wanneer je bij Sanidrõme een nieuwe badkamer inclusief installatie koopt, maak je nu kans op het terugverdienen van €2.500 op het aankoopbedrag! Daarnaast ontvang je bij besteding vanaf €1.000 aan sanitair een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. €25 cadeau en kies je zelf je favoriete tijdschrift voor in bad of op de bank!

Droom je van een prachtige badkamer, die helemaal past bij jouw stijl en wil je meer weten over de mooie winacties? Ga naar de website van Sanidrõme om op de hoogte te blijven van alle jubileumactiviteiten, schrijf je in voor de Sanidrõme nieuwsbrief en like Sanidrõme op Facebook.

De mooiste badkamers in uiteenlopende stijlen van A tot en met Z, inclusief vakkundige installatie

Sanidrome viert 25 jaar de betere badkamer met mooie winacties #badkamer #winactie #sanidrome

Sanidrõme maakt je dromen waar en realiseert de mooiste badkamers in uiteenlopende stijlen van A tot en met Z, inclusief vakkundige installatie. Afmeting maakt daarbij niet uit. Ook een kleine badkamer weten zij met slimme oplossingen om te toveren tot een ware droombadkamer.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP