Cleopatra - Meer van het merk Cleopatra

Product in beeld 23 Nieuws 10 Dealers 82

Cleopatra bubbelbad WellPool Lounge

Dit ruime en comfortabel bubbelbad WellPool Lounge van Cleopatra heeft een modern design en een top kwaliteit whirlpool systeem. Het ligbad Lounge heeft 4 geïntegreerde armste... meer »

Cleopatra ligbad WellPool Soft

Dit moderne ligbad WellPool Soft van Cleopatra is van wit acryl met licht afgeronde hoeken. Het WellPool ligbad is niet alleen maar mooi maar ook zeer comfortabel en duurzaam. Dit... meer »

Cleopatra Vrijstaand ligbad Pelican

Het Vrijstaand ligbad Pelican van Cleopatra past door zijn rechthoekige maar toch soepele lijnen zowel bij moderne, als klassieke badkamers. De afmetingen van het vrijstaand ligba... meer »

Cleopatra ligbad Victoria

Ligbad Victoria van Cleopatra is een zeshoekig bad. e diepte en breedte van het ligbad zijn groter dan bij standaard baden en zorgen ervoor dat het lichaam goed onder water ligt. M... meer »

Cleopatra vrijstaand ligbad Corsica

Het vrijstaand ligbad Corsica van Cleopatra is niet alleen een prachtig om te zien, het is ook betaalbaar. Het vrijstaand ligbad Corsica is gekenmerkt door mooie dikke randen, lich... meer »

Cleopatra Deltaline stoomcabine Hawaii 550

De Cleopatra Deltaline stoomcabine Hawaii 550 is een ruimtebesparende stoomcabine voor een geïntegreerde wellness-ruimte in de badkamer. Deze ‘tweezitter’ is bijzo... meer »

Cleopatra Stoomdouche van glas

Bepaal zelf hoe uw ideale wellness ruimte er uit komt te zien. Door middel van losse componenten ontwerpt u uw eigen stoomdouche afgestemd op uw ruimte en uw specifieke wensen. Zo ... meer »

Cleopatra Flex Seat zitelement douche

De Flex Seats van Cleopatra zijn een verplaatsbare soft-touch zitelementen om comfortabel te kunnen zitten onder de douche. Verschillende modellen Flex Seats maken het mogelijk om ... meer »

Cleopatra Premiumline Baden & Whirlpools

Premiumline baden en whirlpools hebben de juiste pasvorm voor elke ruimte. Gemiddeld zijn ze dieper dan ‘gewone’ baden en ook de kleinste baden bieden genoeg ruimte. Bo... meer »

Cleopatra Modulair Stoom

Ontwerp de stoomdouche zélf! Met het Modulair Stoom-concept van Cleopatra bepaal je zelf hoe jouw ideale stoomdouche en wellness ruimte eruit komt te zien. Door middel van ... meer »

Cleopatra L-shape stoomdouche

Inloopdouches zijn door hun gebruiksgemak en strakke vormgeving zeer populair in badkamers. Doordat ze open zijn, verliezen ze echter snel warmte en wordt de badkamer nat. Modulair... meer »

Cleopatra U-shape stoomdouche

Van inloopdouche naar stoomdouche Inloopdouches zijn door hun gebruiksgemak en strakke vormgeving zeer populair in badkamers. Doordat ze open zijn, verliezen ze echter snel warmte ... meer »

Cleopatra I-shape stoomdouche

Van inloopdouche naar stoomdouche Inloopdouches zijn door hun gebruiksgemak en strakke vormgeving zeer populair in badkamers. Doordat ze open zijn, verliezen ze echter snel warmte ... meer »

Cleopatra LoungePool

De WellPool Lounge baden en whirlpools van Cleopatra zijn door hun diepte van 600 mm enorm populair. Daardoor zit je heerlijk tot aan de hals onder water zonder koude knieën. ... meer »

Cleopatra Skyline douchesystemen

De Skyline douchesystemen van Cleopatra zijn panelen waarop de verschillende douches ergonomisch gepositioneerd en volledig voorgemonteerd zijn. Door de douchefunctionaliteiten, de... meer »

Cleopatra Lift 2 douchesystemen

De Lift 2 douchesystemen van Cleopatra bestaan uit een paneel waarop de verschillende douches ergonomisch gepositioneerd en volledig voorgemonteerd zijn. De douchefunctionaliteiten... meer »

Cleopatra Luxusline baden & whirlpools

De Luxusline baden en whirlpools van Cleopatra zijn door hun diepte van 600 mm enorm populair. Daardoor zit je heerlijk tot aan de hals onder water zonder koude knieën. De bad... meer »

Cleopatra Wellpool whirlpools & baden

De WellPool baden en whirlpools van Cleopatra hebben heldere lijnen en vormen en bieden groot comfort. Een hedendaagse lijn in drie maten en een drietal vormen met elk een eigen ka... meer »

Cleopatra wellspring inbouw- stoomcabine

De Wellspring inbouw- stoomcabine van Cleopatra biedt veel ruimte én de mogelijkheid tot het betegelen van de binnenzijde van de cabine. Hierdoor integreert de stoomcabine v... meer »

Cleopatra Deltaline inbouw stoomcabines

De Deltaline inbouw stoomcabines van Cleopatra zijn zowel stoombad als douche, compleet met één of twee comfortabele zitplaatsen. De cabine wordt aan de buitenzijde a... meer »

Cleopatra douchetempel - douchecabine en stoomcabine

De douchetempels van Cleopatra zijn als douchecabine of stoomcabine beide compleet met de meest uitgebreide douchefuncties. De afwerking van de achterwand bepaal je zelf zodat je j... meer »

Cleopatra modulair stoomconcept - ontwerp zelf een stoomdouche

Met het Modulair Stoom-concept van Cleopatra bepaal je zelf hoe jouw ideale stoomdouche en wellness ruimte eruit komt te zien. Door middel van losse componenten ontwerp je je eigen... meer »

Cleopatra bubbelbaden

Het bekendste en meest toegepaste wellnessproduct is toch wel de whirlpool, oftewel een bubbelbad.  Met de whirlpool modellen van Cleopatra krijgt uw badkamer de allure van ee... meer »