KOL tegels - Meer van het merk KOL tegels

Product in beeld 7 Nieuws 1 Dealers 1

KOL Tegels collectie vtwonen by Douglas & Jones

KOL tegels verkoopt sinds kort de fraaie vtwonen collectie by Douglas & Jones. Deze collectie bestaat uit twee series: Mold en Villa. De serie Mold is een robuuste betonserie m... meer »

KOL Tegels tegelcollectie: Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones

KOL Tegels is leverancier van de eerste tegelcollectie van Studio Piet Boon. De tijdloze en spannende collectie is opgebouwd uit verschillende en elk bijzondere design series. Wand... meer »

Kol tegels Mutina

Koltegels heeft prachtige tegels voor de badkamer van Mutina met vele internationale designers in hun stal een fantastisch merk.... meer »

VT Wonen tegels Old Wood - Kol Tegels

De badkamertegels Old Wood van VT Wonen zijn een mooie sloophoutimitatie. De warmte en uitstraling van hout en de praktische voordelen van een keramische tegel. Deze bijzondere teg... meer »

KOL Tegels - Keramische tegels

Het lijkt natuursteen, maar het zijn keramische tegels. Kol tegels heeft een prachtige collectie keramische tegels met de optiek van hout, beton of natuursteen. Compleet met de kar... meer »

KOL Tegels trendy fashion vloer Pampas Moro

KOL Tegels trendy fashion vloer Pampas Moro. Een nieuwe vloer die bij vele dingen erg goed aansluit.... meer »

KOL tegels Glasmozaïek

Glasmozaïek verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Leuk als accent langs het bad. Alle mogelijkheden vindt u bij KOL tegels in Haarlem.... meer »