Kermi - Meer van het merk Kermi

Product in beeld 34 Nieuws 4 Dealers 8

Kermi Badwand Vario 2000

De Kermi Badwand Vario 2000 past nagenoeg op elk standaardbad. Maatwerk is ook mogelijk! U heeft keuze uit hoogwaardig ESG enkel veiligheidsglas of robuust Kerolan kunststofglas. W... meer »

Kermi Douchevloer Renovatie Point compleetboard

Het Point compleetboard van Kermi is uitermate geschikt voor renovatie, bijvoorbeeld bij het ombouwen van douchebak naar een bodem vlakke betegelde douchevloer. Met het Point compl... meer »

Kermi Douchevloer Renovatie LINE compleetboard

Met het Line compleetboard van Kermi kan eenvoudig en snel een comfortabele, volledig vlak toegankelijke douchevloer gerealiseerd worden die in optiek overtuigd. Het Line compleetb... meer »

Designradiator Diveo

Mooier kan met verwarmingscomfort in de badkamer niet combineren met een voorbeeldige prijs-prestatie-verhouding. Het elegante, stijlvolle design brengt verwarmingscomfort op de ... meer »

Kermi Walk-In en Ideos

Groot assortiment doucheschermen en designradiatoren. Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geintegreerde spiegels. Alle denkbare combinaties. Design verenigt. Het nuttige m... meer »

Kermi Liga

Kermi Liga douchedeuren en douchewanden: zo variabel dat ze nagenoeg voor elke badkamerruimte een optimale oplossing biedt. Kermi Liga bewijst dat bij een beperkt budget geen con... meer »

Kermi - Extra doucheschermen

Met het special programma KERMIextra draagt uw douchescherm, walk-in of badscherm uw persoonlijke touch. Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geintegreerde spiegels. Alle de... meer »

Kermi Walk-In Seriemodellen

Met één van de talrijke Walk-In seriemodellen bereik je een fascinerende ruimtelijke werking, zelfs in beperkte ruimtes. Kleine ruimte. Heel groot. Waarom zou je j... meer »

Kermi Radiatoren Kleurenpallet en accessoires

Voor de moderne badkamer- en woonruimten behoort zowel het gevoel van optische harmonie als een goed stukje comfort en natuurlijk de perfecte functie. Warmte als een visuele bele... meer »

Kermi Geneo Circle

Geneo Circle - strak design, goede prijs en uitstekende warmte afgifte. Deze radiator kenmerkt zich door klassiek ronde verwarmingsbuizen gemixt met hedendaagse vormen en function... meer »

Kermi Geneo quadris

Geneo quadris - Buitengewoon design, prestatie en energiezuinigheid. Deze radiator kenmerkt zich door de strakke eenvoud en horizontale verwarmingsbuizen. Luxueus, smaakvol en t... meer »

Kermi Ideos

Creatieve warmte met een karakteristiek ontwerpelement. Een energieke, levendige radiator voor transparante warmte: de Ideos van Kermi. Kermi Ideos radiator Ideos: de ma... meer »

Kermi halfronde doucheschermen

Kermi halfronde doucheschermen. Onze vlakke vloergelijke douchevloersystemen zijn zeer goed te combineren met een kwartronde douche opstellingen. De perfecte eenheid voor maximal... meer »

Kermi Badklapwanden

Iedereen kent het probleem van het douchen in de badkuip. Je moet er altijd op letten dat het spatwater niet buiten het bad komt. Comfort voor iedereen Standaardmodellen voor bad... meer »

Kermi Tabeo

Tabeo: Weelde en Comfort als eenheid ervaren. Deze designradiator is niet alleen ontworpen voor een badkamer. Door de vloeiende harmonieuze vormen gekoppeld aan puristische eenvoud... meer »

Kermi Casteo

Casteo -Strak design en pure luxe. In het oog springende designradiator. Tijdloos minimalistisch design met afgebakende geometrische vormen. De Casteo heeft een onderscheidende ui... meer »

Kermi Walk-In XB

Walk-In XB Ruime, open doucheruimte en ideaal voor renovatie "douche in plaats van een bad". De Walk In XB is op te bouwen uit meerdere delen. De vaste inloopdouche Walk-In XB is t... meer »

Kermi Walk-In XC WIO

De royale open douche-oplossing Kermi Walk-In heeft een open en transparant design waardoor de badkamer een heel ruimtelijk oogt. Op maat gemaakt of in standaardmaat en met sterk v... meer »

Kermi Filia Rechtlijnige esthetiek

U wenst voor uw badkamer hoogwaardige materialen, een tijdloos design en langdurige functionaliteit met een aanvaardbaar prijsniveau? Filia scoort in alle disciplines. Beslag en be... meer »

Kermi Gia

Uw badkamerruimte is een belevenis voor alle zintuigen. Voelt u zich het best bij een zacht afgerond design? Zonder ruimteverlies. De serie Gia biedt u dit evenwicht tussen sensua... meer »

Kermi Pasa

U houdt van heldere geometrische vormen en laat zich graag door intelligente functionaliteit overtuigen? U wil een compromisloze materiaalkeuze en een gemakkelijk onderhoud van het... meer »

Kermi Pasa XP Deels profielloos

U wenst het pure uitzicht van veiligheidsglas, dat door edele profielen en beslag in een omlijnd kader past? Welkom in de wereld van Pasa XP! Het vlak en zacht beslagdesign en de ... meer »

Kermi Walk-In XS

Met de Walk-In XS vindt u voor uw exclusieve wellness-badkamer de op maat gesneden oplossing voor een inloopdouche  met topdesign. Kies uit 26 modellen en meerdere uitvoeringe... meer »

Kermi Walk-In XX Zie het Groots

U houdt van exclusieve interieurs, ziet het groots en waardeert een exclusief design? Dan is de vrij toegankelijke Walk-In XX van KERMI de eerste keuze. Ze is groot van oppervlak,... meer »

Kermi Raya: Trendsetter voor elke badkamersituatie

U waardeert rechtlijnigheid. Zowel in design als in prijs. Een moderne bodemvrije oplossing, meer vrijheid ook in een kleine ruimte. Raya is hiervoor gemaakt. Deuren die na intensi... meer »

Kermi douchewand van spiegelglas

Een echte blikvanger in de badkamer is een douchewand van spiegelglas. Kermi maakt van uw douchescherm een grootformaat spiegel met het verrassende bij-effect van extra diepte en l... meer »

Kermi designradiator Pateo

De nieuwe designradiator Pateo van Kermi is elegant met moderne rondingen en heeft het unieke X2 warmte efficiëntie systeem voor energiezuinige- en toch krachtige warmte. Met ... meer »

Kermi Fedon

Desigradiator Kermi Fedon – Nieuwe vorm van warmte, fenominaal in design en mogelijkheden. Vlak en strak ontworpen verticale designradiator. Met een groot accessoire-assortiment ... meer »

Kermi Duett

Designradiator Kermi Duett – Warmte design extra krachtig. De nieuwe design radiator blinkt uit in prestatie! Niet alleen als het gaat om prijs-warmte-capaciteit verhouding m... meer »

Kermi douchevloeren voor inloopdouche

Kermi douchevloeren. Een geweldig concept voor douchevloer en douchescherm die op elkaar zijn afgestemd. Doordacht systeem voor hoge inbouwzekerheid en waterdichtheid. Onder d... meer »

Kermi design radiatoren Karotherm

De magie van symmetrie. Consequent doorgevoerd in een vooruitstrevende warmte-design. “Vierkant“ uniek in zijn soort. Het karakteristieke raster-design met vierkante on... meer »

Kermi design radiatoren Icaro

Dynamiek en gemak voor een schoon warmte design. Buitengewoon en spannend asymmetrisch ontwerp, maar nu met nog meer harmonie in design met zijn slangenvorm gebogen buis. Helemaa... meer »

Kermi profiel-doucheschermen Atea

Excellent douchecomfort met briljante pluspunten en geweldig in design. Sterk veiligheidsglas aan de verticale zijde afgewerkt met elegant afgerond profiel in hoogglans zilver of w... meer »

Kermi volglas-doucheschermen Gia XP

De ranke en fijne vormgeving in het beslag en massieve greep is goed te combineren in het huidige badkamer-beeld. Te danken aan de strakke lijnenspel met het zacht afgeronde rechte... meer »