Hansgrohe - Meer van het merk Hansgrohe

Product in beeld 40 Nieuws 36 Dealers 112

Hansgrohe Talis Select wastafelkranen

Laat het water stromen met slechts één druk op de Select-knop. De Hansgrohe Talis Select wastafelkranen bieden u nog meer gebruiksgemak bij uw dagelijkse rituele... meer »

Hansgrohe Crometta douche assortiment

Het nieuwe Crometta douche-assortiment met EcoSmart en Green varianten combineert waterbesparen met optimaal douchecomfort. Het assortiment bestaat uit hand- en hoofddouches, douch... meer »

Hansgrohe ShowerTablet Select 700

De nieuwe Hansgrohe ShowerTablet Select 700 opbouw thermostaat biedt veel voordelen tegelijk. Het 70 cm brede planchet voor douchebenodigdheden is zeer praktisch. Door eenvoudig op... meer »

Hansgrohe Raindance Rainfall hoofddouche

De Raindance Rainfall hoofddouche van Hansgrohe heeft 3 verschillende douchestralen: de RainAir met volle zachte regenstraal, WhirlAir met intensieve massagestraal en de RainFlow m... meer »

Hansgrohe douche Rainmaker Select

De nieuwe Rainmaker Select hoofddouche van Hansgrohe heeft een glazen straalplaat gemaakt van wit glas. onderscheidt zich hiermee van alle andere douches. De grote plaat van de des... meer »

Hansgrohe Metris kranen

Metris kranen voor de badkamer van Hansgrohe. In deze moderne kranenserie vindt u de modellen die bij uw wensen passen. Het Metris kranenassortiment staat voor excellent comfo... meer »

Axor Universal accessoires

De twaalf elementen van het systeem Axor Universal zijn modulair, multifunctioneel en universeel toepasbaar. Het uitgebreide accessoiressysteem dat bestaat uit grepen, rails en pla... meer »

Axor Universal accessoiresysteem aangepaste badkamer

De twaalf verschillende elementen van het nieuwe accessoiresysteem Axor Universal zijn zeer stijlvol en functioneel voor een aangepaste badkamer van mensen met een lichte of zwaard... meer »

Axor Starck V glazen wastafelkraan

De glazen wastafelkraan Axor Starck V wordt gekenmerkt door meerdere technologische innovaties. De uitloop van de kraan is bijvoorbeeld gemaakt van organisch gevormd kristalglas, e... meer »

Hansgrohe Croma Select douches

De nieuwe en aantrekkelijk geprijsde Hansgrohe Croma Select douches hebben een innovatieve Select-knop om van straalsoort te wisselen en een modern design. Passend bij iedere bad... meer »

Axor front douchecollectie

Het bijzondere ontwerp van de nieuwe douchecollectie Axor douches designed by Front is gebaseerd op de installatie zelf. Zo lijkt de hoofddouche op een elegante omgekeerde tre... meer »

Axor Citterio E doucheset

Eenvoudige bediening van de waterhoeveelheid en temperatuur is een belangrijk kenmerk van de douchesets Axor Citterio E. Met hun archetypische vormen zorgen de verschillende greepv... meer »

Axor Citterio E wastafelkranen

De Axor Citterio E wastafelkranen hebben een uitgebalanceerd contrast van zachte vormen, heldere lijnen en precieze oppervlakken. Zachte, slanke kraangrepen karakteriseren het desi... meer »

Axor Citterio E 3-gats wastafelkraan

De Axor Citterio E kranen worden gekenmerkt door een uitgebalanceerd contrast van zachte vormen, heldere lijnen en precieze oppervlakken – kenmerken van elegante, hoogwaardig... meer »

Hansgrohe ShowerSelect inbouwthermostaat

De ShowerSelect inbouwthermostaat met Fixfit slangaansluiting en Porter douchehouder is een complete douche-oplossing. De doucheslang en handdouche zijn vrij te kiezen, geheel... meer »

Hansgrohe Focus Care kranenserie

Deze kranenserie van Hansgrohe is speciaal ontwikkeld voor ouderen en mensen met een beperkte mobiliteit. De speciale en betaalbare kranen bieden meer gebruiksvriendelijkheid in de... meer »

Design LampShower van Hansgrohe

De Axor LampShower van Hansgrohe laat de gebruikelijke grenzen tussen ruimtes verdwijnen. Ineens lijkt de badkamer een natuurlijk gedeelte van de woonkamer. De Axor LampShower kan ... meer »

Axor ShowerLamp van Hansgrohe

Uit de designlijn Axor van Hansgrohe de ShowerLamp. Lamp en douche als in een ongewoon designobject dat een rustgevende atmosfeer en een spannend samenspel van licht en water geeft... meer »

Axor Starck Organic badkamer kraan

Axor Starck Organic: Harmonie van hoofd en hartDe nieuwe collectie combineert uniek design met een duurzame omgang  met water.   -     &nbs... meer »

Handdouche Raindance Select E 120 | Hansgrohe

Met de Raindance Select E 120 handdouche ontwikkelden de experts van het Hansgrohe straallaboratorium een innovatieve technologie, die twee regenstralen, krachtig en ontspannend, i... meer »

Axor Bouroullec wastafelkranen

Wie heeft nu niet de wens om zijn badkamer geheel naar eigen individuele voorkeur in te richten? Met Axor Bouroullec kan de badkamer geheel op de persoonlijke behoeftes en wensen v... meer »

Axor Citterio eengreeps wastafelmengkraan

De focus bij de kranen van Antonio Citterio ligt op de optimalisering van het bedieningscomfort, zoals bij de verhoogde Axor Citterio ééngreeps wastafelmengkraan met ... meer »

Raindance Select Air Showerpipe 360

Een nieuwe blikvanger in het assortiment van Hansgrohe is de Raindance Select Showerpipe 360, een nieuw douchesysteem met een hoofddouche gecombineerd met de vrijheid van een apart... meer »

Axor Urquiola wastafelmengkranen

Axor Urquiola kent een ongekende veelvoud in mogelijkheden. De badkamercollectie, die het designermerk Axor van Hansgrohe samen met Patricia Urquiola ontwikkelde, toont tijdloos de... meer »

Axor Citterio met stergreep

Axor Citterio M is de moderne, slanke en tijdloze badkamercollectie, ontworpen door de Italiaanse architect en designer Antonio Citterio. Dit herkenbare design is duidelijk terug t... meer »

PuraVida 3-gats wastafelmengkraan

De subtiele emotionaliteit, zachte natuurlijke vormen en helderheid van PuraVida maken van de badkamer een woonruimte waarin men volop kan genieten. Deze 3-gats wastafelmengkraan h... meer »

PuraVida ééngreeps staande badmengkraan met handdouche

Het PuraVida vormenspel met het DualFinish-principe wordt bij de kranen tot in het kleinste detail doorgevoerd. Zuiver wit harmonieert met de esthetiek van chroom en alle elementen... meer »

PuraVida Highriser wastafelmengkraan

In het uitgebreide assortiment van de stijlvolle PuraVida collectie vindt u de PuraVida Highriser wastafelmengkraan. De hoogte van de Highriser is zeer geschikt voor vrijstaande wa... meer »

Hansgrohe Raindance S 150 AIR 3jet glijstangset

Uitgerust met de Raindance S 150 AIR 3jet handdouche en de Unica´S Puro glijstang is de nieuwe Raindance S 150 AIR 3jet Unica´S Puro glijstangset de douche- oplossing v... meer »

Hansgrohe Raindance E 150 AIR 3jet

De 150 mm brede handdouche Raindance E 150 AIR 3jet heeft een Select-knop voor het comfortabel wisselen tussen straalsoorten. RainAir heeft een volle zachte regenstraal, Cares... meer »

Hansgrohe Axor Citterio M

Axor Citterio M kranen-collectie is ontstaan uit de visie van ontwerper en architect Antonio Citterio op het leven in grote steden. De collectie bestaat uit slanke kranen en douche... meer »

Hansgrohe Axor Urquiola

Axor Urquiola is ontworpen door de Spaanse topontwerpster Patricia Urquiola. Axor Urquiola is zeer uitgebreid, o.a. een bad, wastafels en een Paravent radiator behoren tot de colle... meer »

Hansgrohe Axor Starck ShowerCollection

De Axor Starck ShowerCollection is ontworpen door topdesigner Philippe Starck. Speciaal voor Axor, het designermerk van Hansgrohe, ontwierp hij een collectie producten speciaal voo... meer »

Hansgrohe Focus E² ééngreeps wastafelmengkraan

Uit het World of Styles programma van Hansgrohe komt de nieuwe versie van de succesvolle Focus E kraan: de Focus E² ééngreeps wastafelmengkraan. Voorzien van een... meer »

Hansgrohe Crometta 85 Green handdouche

De Crometta 85 Green is de meest zuinige handdouche onder de Hansgrohe handdouches. Voorzien van de Hansgrohe EcoSmart technologie is de doorstroom begrensd op max. 6 l/min. Het co... meer »

Hansgrohe Croma 100 Showerpipe

De Hansgrohe Croma 100 Showerpipe maakt een grote hoofddouche in iedere badkamer mogelijk. Met een 160 mm brede hoofddouche en een handdouche met een doorsnede van 100 mm. Dit comp... meer »

Hansgrohe PuraVida hoofddouche 400 AIR 1jet

De PuraVida hoofddouche is ontworpen op schouderbreedte. Zo wordt uw lichaam tijdens het douchen geheel omhult met de warme, volle doucheregen. De douchestraal bestaat dankzij de H... meer »

Hansgrohe Raindance Connect AIR 240

De Raindance Connect AIR 240 is een compleet douchesysteem bestaande uit een grote hoofddouche van 24 cm en het gemak van een losse handdouche. Door middel van de handige connector... meer »

Hansgrohe Talis Classic eengreeps wastafelmengkraan

De Talis Classic ééngreeps wastafelmengkraan brengt de stijl van vroeger in uw badkamer. Gebaseerd op het archetype kraan, de zwengelpomp, biedt deze stijlvolle kraan... meer »

Hansgrohe PuraVida wastafelmengkraan

Wastafelmengkranen-serie PuraVida van Hansgrohe heeft kranen in verschillende hoogtes voor uw persoonlijke ComfortZone, ook als elektronische kraan of wandmengkraanmontage. De stra... meer »