Handicare - Meer van het merk Handicare

Product in beeld 16 Nieuws 2 Dealers 40

Handicare wandbeugel antracietgrijs

Handicare biedt hulpmiddelen nu ook in de trendy kleur antracietgrijs aan. Deze wandbeugels in antracietgrijs accentueren niet alleen de moderne stijl van uw badkamer. Ze zijn ook ... meer »

Handicare Douchestang met steunfunctie

in het assortiment van Handicare vindt u een douchestang met steunfunctie. Een douchestang die u kunt vasthouden om uw balans te bewaren of vast kunt grijpen bij een val in de douc... meer »

Handicare badkamer reis hulpmiddlen

Gaat u binnenkort op reis? Handicare zorgt er ook voor, dat u tijdens uw reis de gewenste badkamer-/toilethulpmiddelen mee kunt nemen. Denk hierbij aan een badplank, draaibare badg... meer »

Handicare aangepaste badkamer in trendy antraciet

Handicare biedt hulpmiddelen nu ook in de antraciet kleur aan. Hiermee krijgt een aangepaste badkamer niet alleen een moderne look, ook de veiligheid wordt hiermee ook geoptimalise... meer »

Handicare wastafel aanpassingen

De Handicare Wastafelbeugel biedt ondersteuning bij het gebruik van de wastafel of als steunpunt bij het lopen in de badkamer. Afmeting: 53 x 70 cm. Belastbaar tot 150 kg. Uitsluit... meer »

Handicare Hulppootset voor douchezitting

De Handicare Hulppootset is geschikt voor alle LinidoSolutions douchezittingen. De poten Scharnieren mee en is ook achteraf te plaatsen. Geadviseerd voor gebruikers van de douchezi... meer »

Handicare badplank

Deze Handicare badplank is gemakkelijk op het bad te plaatsen. Het hoeft namelijk niet gemonteerd te worden en is direct klaar voor gebruik. De badplank past  op een bad van m... meer »

Handicare wc-rolhouder voor één hand

De kunststof wc-rolhouder voor één hand van Handicare maakt het mogelijk om met één hand een rol toiletpapier in de houder te plaatsen, deze af te rolle... meer »

Handicare zelfstandig douchen

Handicare biedt hulpmiddelen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen douchen. Ze geven extra steun als dat nodig is zoals een ergonomische wandgreep of een douchezitje om zittend... meer »

Handicare ergonomische douchezitting

Een ergonomische douchezitting van Handicare zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel zittend kunt douchen. De opklapbare douchestoel wordt gemonteerd aan de muur en kan na gebruik... meer »

LinidoSolutions badkamer accessoires

Een aanpassing in de badkamer of het toilet om de het gebruik veiliger te maken voor personen met een lichte of zwaardere beperking, hoeft geen afbreuk te doen aan eigen stijl en s... meer »

Handicare douchestoel

We worden steeds ouder en willen langer zelfstandig blijven wonen. Met aangepast sanitair van Handicare Bathroom Safety blijft de badkamer comfortabel. Deze douchestoeltjes zijn ee... meer »

Handicare complete aangepaste badkamer

Veiligheid wordt bereikt door te kiezen voor de juiste hulpmiddelen. Handicare Bathroom Safety biedt niet alleen de keuze, maar ook de garantie dat de producten sterk zijn en een h... meer »

Handicare Bathroom Safety LinidoSolutions vaste toiletbeugel

Eenvoudige steun naast het toilet voor het gaan zitten en opstaan.... meer »

Handicare Bathroom Safety LinidoSolutions opklapbare toiletbeugel

Deze opklapbare steun voor naast het toilet of naast de douchezitting biedt ondersteuning bij het veilig gaan zitten en opstaan. De beugel vergrendelt automatisch in de o... meer »

Handicare Bathroom Safety LinidoSolutions douchezitting

Het unieke aan de zitting is de ronde voorzijde waardoor het afknellen van de onderbenen in de knieholtes woorkomen wordt. De maatvoering van de zitting is afgeleid van de lichaam... meer »