Vul je bad op afstand met de Viega App voor smartphone

Vul je bad op afstand met de Viega App voor smartphone

Vul je bad op afstand vanuit de woonkamer, keuken of tuin en regel de temperatuur en hoeveelheid van het badwater handig met je smartphone of tablet. De nieuwe app van Viega voor de elektronische badarmaturen Viega Multiplex Trio E3, E2 en E is de nieuwste app voor de badkamer. Deze badarmaturen met fraai design zorgden al voor maximaal bedieningscomfort door met één druk op de knop automatisch het bad te vullen met de juiste hoeveelheid water en op de gewenste temperatuur. Voor maar liefst drie gebruikers kan de gewenste hoeveelheid water en de temperatuur worden opgeslagen.

Vul het bad op afstand met de app voor de Viega Multiplex Trio E App

De nieuwste app voor de badkamer

De temperatuur van het badwater en de waterhoeveelheid zijn nu ook op afstand draadloos te bedienen. Vanuit het hele huis en de tuin kan met de nieuwe Viega Multiplex Trio E-app het individuele badcomfort worden aangestuurd. Handig, comfortabel, modern en uiteraard volledig volgens de eigen wensen. Wanneer de draadloze verbinding met de smartphone of de tablet wordt onderbroken, dan schakelt de Multiplex Trio E-armatuur uit oogpunt van veiligheid direct uit. Met een wachtwoord wordt bovendien voorkomen dat onbevoegd toegang tot de app wordt verkregen. En zodra de app wordt afgesloten, is de armatuur gewoon weer via de vertrouwde bediening te regelen.

Vul het bad op afstand met de app voor de Viega Multiplex Trio E App    Vul het bad op afstand met de app voor de Viega Multiplex Trio E App

Kant-en-klaar geïnstalleerd

De Wifi-module die voor deze applicatie nodig is, wordt door de installateur als toebehoren in de behuizing van het mengventiel geïnstalleerd. De app is voor mobiele Apple-apparatuur ontwikkeld en kan kosteloos worden gedownload in de app-store.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief