Toiletbank als designobject in de badkamer

Toiletbank als designobject in de badkamer

Passend binnen de trend van wellness met luxe slaap- en badkamers introduceert Luca Sanitair de G-Full toiletbank van het merk Hatria. Een bijzonder vormgegeven bank waarin het toilet geheel geintegreerd is. Met een stijlvolle bijpassende witte lade onder de bank is het toilet geheel weggewerkt.

Nieuwe toiletbank G-Full
De G-Full is een toiletbank die zeer goed past in een wellness ruimte of een luxe badkamer met aangrenzend de slaapkamer. Het toilet wordt op deze manier een stijlvol meubelstuk. De G-Full is leverbaar in de combinatie wandcloset/bidet of in een variatie zonder bidet van 120 cm. Naast de toiletbank kan men zelf de plaats en uitstraling van de wastafel bepalen. Onder de toiletbank is een bijpassende witte lade leverbaar, waardoor alles helemaal weggewerkt is.

Hatria    

Hatria series
Hatria is een Italiaans keramisch sanitair merk welke zes series bevat, elke serie is strak en stijlvol. Elke serie heeft zijn eigentijdse specifieke look. Binnen Hatria zijn naast de toiletbank ook vernieuwingen in de Erika en Fusion serie.

Vernieuwde wandcloset Erika Pro
Eveneens van Hatria is de zeer prijstechnisch gunstige lijn Erica Pro. Deze serie heeft zowel een ronde als strakke vierkante vormgeving op unieke wijze gecombineerd. Naast keramische wastafels in vele breedte maten introduceert Hatria in deze serie een nieuw wandcloset. De wandcloset Pro Q is uniek doordat de sifon recht onder de wandcloset zit en zo dus niet zichtbaar is.

Hatria    

Nieuwe compacte Fusion Toilet
Binnen Hatria is de Fusion serie zeer succesvol. Er is nu een compacte Fusion toilet leverbaar van 48 cm. Dit nieuwe compacte toilet past perfect in de kleine toiletruimten. De toiletzitting is zeer gemakkelijk te reinigen, omdat de toiletzitting afneembaar is. De sifon is niet zichtbaar doordat het toilet doorloopt. 

Brochure over Toiletbank als designobject in de badkamer aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP