Nieuwe toevoeging Geberit Sigma50 bedieningsplaat

De in 2008 geïntroduceerde strakke lijn Geberit Sigma50 bedieningsplaten voor het toilet heeft per 1 november een nieuwe toevoeging. Op veler verzoek is er vanaf dan een chroom geborstelde versie van deze populaire bedieningsplaat leverbaar.

Met de strak gevormde Sigma50 bedieningsplaat – een design aan de hand van ontwerper Christoph Behling – zijn de mogelijkheden in de badkamer echt onuitputtelijk. Want naast een aantal prachtige standaard leverbare kleuren en materialen, is zelfs maatwerk mogelijk.

Geberit Sigma50    

De Sigma50 bedieningsplaten waren al leverbaar met een front in wit, zwart, pergamon, melkglas groen, rookglas spiegelend en melkglas wit met ornament. Per 1 november 2010 behoort ook een volledig chroom geborstelde versie van de Sigma50 tot het ‘standaard’ assortiment van Geberit.

Wie echt een persoonlijke touch aan zijn toilet wil geven, kan ook de variant zonder front bestellen en een eigen inlay van bijvoorbeeld hout of glas laten ontwerpen. Middels de website www.sigma50.nl kan ook een foto-ontwerp op een inlay gemaakt worden. Kortom, met de Geberit Sigma50 bedieningsplaat zijn de mogelijkheden echt onbegrensd. 

Brochure over Nieuwe toevoeging Geberit Sigma50 bedieningsplaat aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP