Italiaanse design badkamerkranen van Bongio

Italiaanse design badkamerkranen van Bongio

Ben je liefhebber van Italiaans design in de badkamer? Bongio - fabrikant van badkamerkranen met Italiaans design - heeft design kranen-series met een grote verscheidenheid aan bijzondere en stijlvolle kleuren. Hierdoor zijn er enorm veel creatieve mogelijkheden voor het interieurontwerp van een badkamer.

Badkamerkranen in verschillende kleuren

Het Italiaanse Bongio is een onderscheidend fabrikant van design badkamerkranen van hoge kwaliteit. De bijzondere kranen-series met uniek design en zijn leverbaar in de standaard kleuren chroom en geborsteld nikkel én in veel meer klassieke en trendy kleuren, zoals zwart chroom, licht nikkel, platinum, natural messing, goud, geborsteld goud, rosé goud, geborsteld staal, oud ijzer, oud koper, oud zilver, Toscane brons, brons en mat mokka. Naast deze klassieke kleuren zijn er ook nog de trendy Bongio kleuren. Dit zijn onder meer: limoen, oranje, mat wit, aardbei, gele flits, super hemel en mat zwart.  Genoeg te kiezen dus en altijd een kraan die past bij jouw specifieke wensen.

One serie

Badkamerkranen in vele kleuren van het Italiaanse Bongio via Luca Sanitair

Bongio heeft een aantal series met kranen waar de kleuren goed toegepast kunnen worden. De One collectie is ontworpen door Marco Poletti en de kranen hiervan zijn beschikbaar in verschillende trendy kleuren, zoals hier te zien. Het unieke ontwerp heeft rechte lijnen en scherpe hoeken en verschilt qua ontwerp met de ‘standaard’ kranen.

O’clock serie

Italiaanse design badkamerkranen clock van Bongio

Het O’clock assortiment is ook ontwikkeld door Marco Poletti en heeft een minimalistische en traditionele stijl in haar formele aspect. Het behoort tot het  ‘I love Water’ programma, dat betekend dat het waterafval wordt beperkt van 12 liter tot 5 liter door stroombegrenzing. Al deze kranen zijn in de verschillende klassieke Bongio kleuren beschikbaar.

Tube serie

Italiaanse design badkamerkraan Tube van Bongio via Luca sanitair

Bij de Tube serie is de kraan van chroom, maar het knopje kan een andere kleur krijgen. Zo kan het toch net beter bij het interieur passen of zich onderscheiden van een standaard kraan. De verschillende trendy kleuren kunnen toegepast worden bij deze Tube kranen.

De kranen van Bongio zijn in Nederland te verkrijgen via de dealers van Luca Sanitair.


Brochure over Italiaanse design badkamerkranen van Bongio aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP