Badkamertrends in glossy magazine

Badkamertrends in glossy magazine

Ben je op zoek naar informatie en inspiratie voor het verbouwen van een badkamer? Het nieuwste glossy magazine UW Badkamer bestaat uit maar liefst 114 pagina's badkamer inspiratie voor elk budget. De laatste trends, sfeervolle impressies van droombadkamers, de allernieuwste ontwikkelingen en een overzichtelijk stappenplan helpen je bij het realiseren van je nieuwe badkamer.

UW Badkamer magazine 2016

De rubrieken met informatie over de verschillende badkamerproducten staan boordevol badkamernieuws. Sfeervolle impressies van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamermeubelen, wastafels, kranen, douches, baden, toiletten, tegels, vloerverwarming, designradiatoren, wellnessproducten en nog heel veel meer. Ook zien we een verdere ontwikkeling op het gebied van aangepaste badkamers. Nu meer mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen, wordt op jongere leeftijd al nagedacht over een renovatie van de badkamer, om het sanitair alvast aan te passen. Want waarom wachten tot je aanpassingen nodig hebt, nu er zoveel modern en stijlvol sanitair op de markt is. En omdat het zo leuk is om mooie dingen weg te geven, is er een prachtige prijs te winnen. Kortom: een magazine om niet te missen!

UW Badkamer magazine 2016 is eenvoudig te bestellen via de website. Klik op de foto!

Bestel het glossy UW-Badkamer magazine 2016 met alle informatie en inspiratie voor je nieuwe badkamer

UW gidsen

UW Badkamer is een tijdschrift voor de consument die een nieuwe badkamer wil aanschaffen of geïnteresseerd is in een aanpassing van de huidige sanitaire ruimte. UW Badkamer is verkrijgbaar in de winkel en te bestellen via deze website: klik op deze link  De UW gidsen worden uitgegeven door BouwMedia en bestaan uit een serie van vier bladen. UW badkamer is de tweede uitgave. Eerder al verscheen UW keuken. Hierna volgen nog UW haard en UW Vloer, voor slechts € 4,95 per magazine.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief