pinterest
Aangepast naar jouw wensen

Aangepast naar jouw wensen

De iCon badkamerserie van Geberit staat voor opberggemak en ontwerpvrijheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe matzwarte iCon handdoekhouder, met zijn gestroomlijnde vormgeving. Deze strakke, gepoedercoate houder past in elke badkamer en zorgt ervoor dat je handdoek altijd binnen handbereik is.

Personaliseer met veel keuze

FotoAangepast naar jouw wensen

Met zijn eigentijdse design, strakke lijnen en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding is de iCon badkamerserie geliefd. De diverse badkamermeubels bieden eindeloze mogelijkheden, variërend van wastafelonderkasten in verschillende vormen en maten tot zijkasten, open schappen en (metalen) planchetten. Zo kan iedereen de ideale opbergruimte creëren voor de badkamert. Bovendien zijn er talloze opties om de gewenste uitstraling te realiseren, aangezien de meubels verkrijgbaar zijn in verschillende oppervlakken, waaronder wit hoogglans, wit mat, lava mat, zandgrijs hoogglans, noten Hickory en eiken.

Meer opbergruimte

FotoAangepast naar jouw wensen

Niet alleen de handdoek is binnen handbereik, er is ook aandacht besteed aan het maximaliseren van de opbergruimte in de laden en kasten. Door smallere ladegeleiders, een ruimtebesparende wastafelafvoer en een diepe schuiflade is er meer opbergruimte gecreëerd. Hierdoor is er geen uitsparing meer nodig voor de sifon. Bovendien helpen modulaire lade-indelers om de lades georganiseerd te houden. Voor een nog beter overzicht kun je optioneel kiezen voor lichtstrips, waardoor je zelfs bij minder goed licht een goed zicht hebt op je producten. Tot deze iCon collectie behoren ook een wc en bidet.  

Met Geberit maak je je badkamer persoonlijk. Wil je meer weten over dit badkamermerk, bestel dan hier de brochure.

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen