pinterest
Badkamers die het leven aangenamer maken

Badkamers die het leven aangenamer maken

Omdat de badkamer al lang niet meer alleen maar een functionele ruimte voor je persoonlijke verzorging is, maar ook de plek is waar we lekker kunnen ontspannen, is het belangrijk dat je de  badkamerruimte afstemt op jouw persoonlijke wensen. Net zoals je dat doet met de de andere ruimtes in huis! Badkamermeubels spelen daarbij een belangrijke rol. In dit artikel vertellen we je meer over de verschillende badkamerseries en hun mogelijkheden.

De vele badkamerseries hebben allen een eigen karakter, keuzemogelijkheden en opvallende details. Daardoor kan iedereen een uiterst persoonlijke badkamer samenstellen. De badkamermeubels van Geberit hebben een tijdloos design, zijn comfortabel in gebruik en praktisch in onderhoud. Met de verschillende innovatieve oplossingen, zoals ruimere lades, modulaire badkamermeubels, spiegelkasten en XS-badkamerseries, kan je de badkamer optimaal inrichten, ongeacht de beschikbare ruimte.

FotoBadkamers die het leven aangenamer maken

Design

De badkamerseries van Geberit onderscheiden zich door hun eenvoudige, tijdloze esthetiek. Geberit biedt een breed scala aan kleuren en materialen. Elke serie heeft een eigen karakter en stijl, zodat er voor ieder wat wils is. Geberit hecht sterk aan de combinatie van design en functionaliteit, zonder dat een van beide wordt opgeofferd. De badkamer is immers een dagelijks gebruikte ruimte.

FotoBadkamers die het leven aangenamer maken

Gebruiksgemak

Intuïtieve, gebruiksvriendelijke producten en oplossingen voor de badkamer zijn voor degenen die van een gemakkelijk leven houden en genieten van optimale functionaliteit. De badkamerserie Geberit Acanto is een toonbeeld van deze optimale functionaliteit: alles draait om gemak. Zo biedt de serie een apothekerskast, die je voorheen alleen in de keuken tegenkwam. Hierin zijn alle badkamer- en verzorgingsproducten overzichtelijk opgeborgen en zo voor het pakken. Vele Geberit badkamermeubels, maar ook de Geberit wc-zittingen, zijn voorzien van soft-close. Dat is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook heel stil.

FotoBadkamers die het leven aangenamer maken

Comfort

Voor wie op zoek is naar extra frisheid, welzijn en verzorging kiest voor producten, die comfort en hygiëne in de badkamer brengen. De Geberit AquaClean douchewc biedt dé ultieme lichaamsverzorging door reiniging van het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, je voelt je ook fris.

FotoBadkamers die het leven aangenamer maken

Meer ruimte

In de badkamer is ruimte een waardevol bezit. Een slimme benadering van deze ruimte, samen met innovatieve producten, kan de badkamer aanzienlijk verbeteren. Begin met een doordachte analyse van de benodigde opbergruimte. Geberit biedt oplossingen zoals ruimere lades, modulaire badkamermeubels, spiegelkasten en XS-badkamerseries, waarmee je de badkamer praktisch kan inrichten, ongeacht de beschikbare ruimte.

FotoBadkamers die het leven aangenamer maken

Toegankelijkheid

Geberit zet zich in voor toegankelijke badkamers zonder obstakels. Dit stelt kinderen, ouderen en mensen met beperkte mobiliteit in staat om de badkamer veilig te gebruiken. De Setaplano douchevloer van Geberit is een uitstekend voorbeeld van deze inzet. Deze drempelvrije vloer is gemaakt van mineraalcomposiet, voelt zacht aan de voeten en is bovendien antislip. Geberit blijft zich richten op het creëren van badkamers die zowel functioneel als stijlvol zijn, met aandacht voor comfort, hygiëne en toegankelijkheid voor alle gebruikers.

FotoBadkamers die het leven aangenamer maken

Schoonmaakgemak

Voor wie het schoonmaakwerk in de badkamer tot een minimum wil beperken, biedt Geberit producten die uitblinken in onderhoudsgemak. Het keramiek is standaard (of optioneel) voorzien van het unieke KeraTect® glazuur, waardoor kalkaanslag en vuilafzetting geen kans krijgen. Hierdoor behoort intensief schrobben en schuren tot het verleden. Daarnaast elimineren de Rimfree® wc’s zonder spoelrand lastige reiniging en dragen ze bij aan de hygiëne.

Wil je meer informatie over de complete badkamerseries, kijk dan op de website van Geberit.

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen