pinterest
Verrijk je dagelijkse beauty routine met deze trendy badkamerspiegels

Verrijk je dagelijkse beauty routine met deze trendy badkamerspiegels

Een goed verlichte spiegel is onmisbaar in de badkamer. Niet alleen zorgt het voor een optimaal zicht op jouw spiegelbeeld, maar ook voor een goede verlichting van de badkamer. Organische vormen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de interieurwereld en worden ook steeds vaker toegepast in de badkamer. Geberit speelt hierop in en breidt haar Option spiegelcollectie uit met nieuwe ronde en ovale spiegels.

Geberit Option spiegels

In de badkamer zijn de inrichtingswensen net zo divers als de badkamergebruiker zelf. Met de toevoeging van de Oval en Round vormen aan de bestaande vierkante Option spiegels, biedt Geberit nog meer ontwerpmogelijkheden voor de badkamer. De Geberit Option spiegels zijn uitgerust met energiezuinige led-verlichting, die zacht en niet verblindend licht uitstraalt. Het warmwitte licht (3000 Kelvin) zorgt voor een goede waarneming van details en een gezellige sfeer in de badkamer. Dit vernieuwde verlichtingsconcept zorgt voor een optimale verlichting van de ruimte, het spiegelbeeld en de wastafel. Het ontwerp en de functies van de spiegel variëren afhankelijk van de uitvoering.

FotoVerrijk je dagelijkse beauty routine met deze trendy badkamerspiegels

Voor de designbewuste badkamerliefhebber biedt de Geberit Option Round een puristische en tijdloze uitstraling. De nieuwe ronde verlichte spiegels zijn verkrijgbaar in vier maten en hebben zowel directe als indirecte verlichting.

Het directe licht verlicht het spiegeloppervlak gelijkmatig, terwijl het indirecte licht de vorm van de spiegel benadrukt en een zwevend effect creëert op de muur. Met de aanraaksensor op de spiegel kan de verlichting worden in- en uitgeschakeld of gedimd. De schakelaar dient tevens als oriëntatieverlichting en kan handmatig worden uitgeschakeld.

FotoVerrijk je dagelijkse beauty routine met deze trendy badkamerspiegels

De Geberit Option Oval spiegel biedt grote ontwerpvrijheid en kan zowel liggend als staand worden toegepast. De verlichting van Option Oval wordt bediend via de lichtschakelaar in de badkamer. Met slechts één verlichte spiegel kunnen twee verschillende looks worden gecreëerd in de badkamer. Met de nieuwe ronde en ovale Geberit Option spiegels kan je jouw badkamer naar eigen wens en smaak inrichten. Door de energiezuinige led-verlichting creëert je een gezellige sfeer in jouw badkamer en heb je altijd een optimaal verlicht spiegelbeeld.

Geberit Option Round en Oval zijn vanaf 1 april 2023 verkrijgbaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze spiegels? Bezoek dan een verkooppunt in de buurt en check geberit.nl

Bekijk hier meer mooie producten en series van Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen