RestyleXL - Meer van het merk RestyleXL

Product in beeld 12 Nieuws 1 Dealers 1

RestyleXL oud eiken badkamermeubel met RVS luikringen

Zoekt u een robuust eiken badkamermeubel? RestyleXL maakt ze op maat. Dit oud eiken badkamermeubel is uitgevoerd met RVS luikringen.  De hardstenen waskommen  geven het m... meer »

RestyleXL geschaafd oud eiken badkamermeubel

Dit eenvoudige badkamermeubel van RestyleXL is op maat gemaakt. Het geschaafde oud eiken hout geeft een warm uiterlijk aan het sobere meubel. De geciseleerde hardstenen waskom sta... meer »

RestyleXL combinatie eiken badkamermeubel

Dit badkamermeubel dankt zijn unieke uiterlijk aan de combinatie van 2 soorten eiken. Door oud eiken te combineren met boomstam eiken ontstaat er een stijlvol meubel, waarbij beide... meer »

RestyleXL Oud eiken badkamermeubel

Zoek je een badkamermeubel met een robuust uiterlijk? RestyleXL creëert op maat badkamermeubels van oud eiken. Dit oud eiken badkamermeubel dankt zijn sobere uiterlijk aan de ... meer »

RestyleXL Barnwood badkamermeubel

Met dit op maat gemaakte RestyleXL Barnwood badkamermeubel heb je niet alleen een prachtig meubel in de badkamer, maar eentje met een rijke geschiedenis.  Het verweerde hout, ... meer »

RestyleXL eiken badkamermeubel met opbouw waskommen

De eiken badkamermeubels met opbouw waskommen van RestyleXL hebben een robuuste en warme uitstraling. Het eiken meubel is volledig op maat leverbaar. U kunt kiezen tussen open en g... meer »

RestyleXL steigerhouten badkamermeubel

RestyleXL maakt unieke en authentieke steigerhouten badkamermeubels op maat. U stelt zelf uw meubel samen. Lades, ruimte voor badhanddoeken, spiegel, alles is mogelijk. Badkamermeu... meer »

RestyleXL badkamermeubels op maat gemaakt

Heeft u specifieke wensen voor een badkamermeubel op maat? RestyleXL kan samen met u een ontwerp maken. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. RestyleXL werkt altijd met gebr... meer »

RestyleXL Robuuste badkamermeubels

Restyle XL vindt u diverse robuuste en sfeervolle badkamermeubels. Zij hebben diverse soorten badkamermeubels gemaakt van prachtige houtsoorten. RestyleXL levert ook badkamermeubel... meer »

Badkamermeubel eikenhout

Badkamermeubel gemaakt van oud eikenhout inclusief een betonnen wasbak. Het meubel is voorzien van 3 softclose lades met hand gesmeden handgrepen. De afmetingen van dit meubel zijn... meer »

Betonnen wasbak met houten badkamermeubel

Een strakke badkamer met wastafels van beton Wilt u een strakke, sobere uitstraling in uw badkamer? Denkt u dan eens aan een wastafel van beton. RestyleXL maakt badkamermeubels v... meer »

Badkamermeubels RestyleXL

Bijzondere badkamermeubels van sloophout Wilt u echt iets bijzonders in uw badkamer? Laat dan een badkamermeubel ontwerpen van oude planken en oude vloerdelen. RestyleXL maakt bad... meer »