Cross Tone - Meer van het merk Cross Tone

Product in beeld 15 Nieuws 3 Dealers 2

Cross Tone Solid Surface MAIKE vrijstaand bad

Het vrijstaande Solid Surface bad model MAIKE 1750 x 780 x 550 mm, Navolgend met de tendens in vierkante ontwerpen, is de MAIKE geschikt voor de grotere, moderne en hedendaagse bad... meer »

Cross Tone Solid Surface PERRE vrijstaand bad

Het vrijstaande Solid Surface bad model PERRE 1890 x 900 x 560 mm wit mat, heeft een hoge kwaliteit design en staat garant voor een buitengewone vorm en een enorm comfort van gebru... meer »

Cross Tone Solid Surface MAX Vrijstaand bad

Het vrijstaande design bad van Solid Surface de MAX, 1760 x 958 x 510 wit mat, heeft een uiterst verfijnde vormgeving. Door de smalle, subtiele rand heeft het bad internationale al... meer »

Cross Tone Solid Surface LOEFFI II extra breed vrijstaand bad

Cross Tone Solid Surface LOEFFI II is een extra breed vrijstaand bad. Dit bad heeft een afmeting van 1690 x 1115 x 480 mm. Hiermee wordt uw dagelijkse badkamerbezoek nog meer een f... meer »

Cross Tone Solid Surface LOEFFI opzetwastafel

De LOEFFI wastafel is een top serie uit het assortiment van Cross Tone, Solid Surface opbouwwastafel Ø 380 x 145 mm, eenvoudig maar stijlvol, modern of meer klassiek; de vor... meer »

Cross Tone Solid Surface MAIKE opzetwastafel

De opzetwastafel van Solid Surface model MAIKE 530 x 360 x 135 mm, Navolgend met de tendens in vierkante ontwerpen, is de MAIKE geschikt voor de grotere, moderne en hedendaagse bad... meer »

Cross Tone Solid Surface opbouwwastafel LOEFFI II

Cross Tone Solid Surface opbouwwastafel LOEFFI II is nieuw in het assortiment en is passend bij het extra brede bad LOEFFI II. De wastafel LOEFFI II heeft een schitterende mat witt... meer »

Cross Tone Solid Surface vrijstaand bad LOEFFI

Uniek Design, het Solid Surface vrijstaande bad uit de serie LOEFFI, hier te zien met een Lederen achterwand in onze studio... meer »

Cross Tone ACTIE badkamerkrukje Solid Surface

Speciale actie van Cross Tone voor de bezoekers van UW Badkamer! Bestel nu een design badkamerkrukje van Solid Surface voor de prijs van € 240,- (€ 290,40 incl b.t.w en b... meer »

Cross Tone Solid Surface vrijstaand bad

Het Solid Surface vrijstaande bad uit de serie Loeffi is niet breed, maar heeft door de wat dikkere randen een stoere, robuuste uitstraling. De a-symetrische uitvoering van het bad... meer »

Cross Tone Solid Surface maatwerk wastafel

De mogelijkheden van de Cross Tone maatwerk Solid Surface wastafels zijn nagenoeg eindeloos. U kunt kiezen uit een basis serie wastafel met als  basis een vierkante, rechthoek... meer »

Cross Tone Wooddesign baden

Cross Tone levert ook wooddesign baden. Een houten bad is een uitstekend idee voor uw droom interieur. Het past perfect bij het modern-minimalisme, maar ook in een klassieke inrich... meer »

Cross Tone wastafels

Cross Tone biedt grote variatie in wastafels. Opbouw, inbouw, rond, recht, enkel of dubbel, de keuze in wastafels is enorm. De wastafels zijn uitgevoerd in Solid Surface, wat lette... meer »

Cross Tone vrijstaande baden

Wie kiest voor een vrijstaand bad, heeft bij Cross Tone grote keuze. De baden zijn in diverse designs te leveren. Van modern tot klassiek, asymmetrisch of recht, bij Cross Tone vin... meer »

Cross Tone vrijstaande wastafels

Cross Tone heeft een grote keuze in vrijstaande wastafels.  Van klassiek tot modern, voor iedere badkamer is er een passend model te leveren. Uitgevoerd in Solid Surface, wat ... meer »