Sphinx - Meer van het merk Sphinx

Product in beeld 15 Nieuws 6 Dealers 113

Sphinx Comfort Plus Family bad

Een bijzonder kenmerk van het Comfort Plus Family bad is de extra brede badrand  aan één zijde, die het in- en uitstappen vergemakkelijkt.De geïntegreerde g... meer »

Sphinx Comfort Plus bad

Door de harmonische vormgeving kunnen de Sphinx Comfort Plus baden gecombineerd worden met alle Sphinx badkamerconcepten. Bij de ontwikkeling van het Comfort Plus bad werd terdege ... meer »

Sphinx Slim Seat closetzitting

De Slim Seat closetzitting is een extra slanke zitting Sphinx closets. De Sphinx badkamerseries Sphinx 335 en Sphinx 345 zijn nu uitgebreid met een extra slanke closetzitting. Dit ... meer »

Sphinx Rimfree® toiletten

De nieuwe Rimfree® wandclosets van Sphinx bieden een grote keuze in spoelrandloos gemak in badkamer en toiletruimte. Zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil... meer »

Sphinx Badkamerserie 365

Badkamerserie 365 van Sphinx heeft een moderne, strakke look gecombineerd met vertrouwde, zachte vormen. Deze badkamerserie is niet alleen praktisch maar ook een lust voor het... meer »

Sphinx Badkamerserie 320 xs

Sphinx Badkamerserie 320 xs is uitermate geschikt voor de kleine badkamer. De ruimtebesparende fonteinen en wastafels zijn verkrijgbaar in een breedte van 40, 50, 55, 60 en 65... meer »

Sphinx Badkamerserie 310

Dankzij de diversiteit binnen de Sphinx 310-badkamerserie richt u uw badkamer in op uw eigen manier. Mooi sober, of juist heel uitgebreid. Een veelvoud aan maatvarianten zorgt ervo... meer »

Sphinx Wastafels en Fonteinen

Het assortiment Wastafels en Fonteinen van Sphinx is zeer uitgebreid. Sphinx kan voldoen aan de meeste wensen.  Sphinx heeft zelfs gedacht aan de kids. Speciaal voor hen heeft Sph... meer »

Sphinx Badkamerserie 420

De eigenzinnige badkamerserie Sphinx 420 wordt gekenmerkt door een krachtig en minimalistisch design. De vormen zijn robuust en toch licht. Een kraan op de wastafel versterkt het r... meer »

Sphinx Rimfree toilet

Het Sphinx Rimfree® closet heeft geen spoelrand heeft en is daardoor snel en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn steeds meer modellen beschikbaar met deze innovatieve technologie... meer »

Sphinx Badkamerserie 345 xs

Het functionele en artistieke middelpunt van de badkamerserie Sphinx 345 xs wordt gevormd door asymmetrische wastafels met aflegruimte rechts of links, die met een innovatief scala... meer »

Sphinx Badkamerserie 345

Met de Badkamer Sphinx 345-serie haalt u niet alleen buitengewone inrichtingsmogelijkheden in huis, maar ook ongekende weelde. Dit complete badkamerconcept kent vele creatieve... meer »

Sphinx Badkamerserie 335

De badkamer Sphinx 335-serie heeft een doordacht en uiterst doelmatig ontwerp. Functioneel, breed toepasbaar en met een aansprekende vormgeving. De wastafel kent twee verschil... meer »

Sphinx Badkamerserie 320

De Sphinx 320 biedt u een schat aan mogelijkheden bij de inrichting van uw badkamer. Maar hoe u ook combineert, het markante design staat garant voor moderne een look. De closet- ... meer »

Sphinx badkamerboek

Sphinx heeft een ruime keus uit verschillende concepten voor de badkamer. Binnen deze concepten zijn alle elementen op elkaar afgestemd. Zo vindt iedereen bij Sphinx het badkamerdo... meer »