Atag verwarming - Meer van het merk Atag verwarming

Product in beeld 14 Nieuws 3 Dealers 4

ATAG MultiGasketel

De ATAG MultiGasketel is een HR-combiketel die onafhankelijk van de aangeboden gassamenstelling (van aardgas tot biogas) functioneert. De ketel is identiek aan andere HR-combiketel... meer »

ATAG warmwaterkanon CV-ketel Q-CC

De ATAG CV-ketel Q-CC staat garant voor een warmwatervoorziening met grootse prestaties, dankzij de ingebouwde RVS boiler met een inhoud van 100 liter. Daatmee is er altijd direct ... meer »

ATAG Basis CV-ketels A-serie

De ATAG CV-ketels A-serie behoort tot de basis voor warmte en comfort. De A-serie cv-ketels kenmerken zich door gebruiksgemak, hoog rendement en lage kosten. Daarmee is de A een e... meer »

ATAG Compacte Combiketel E-serie

De Combiketels uit de E-serie van Atag zijn cv-ketels met hoge prestaties. Leverbaar in verschillende vermogens is de E een alleskunner, geschikt voor gebruik in een appartement, t... meer »

ATAG Combiketel Q-serie

De ATAG Combiketels uit de  Q-serie zijn cv-ketels die direct warm water beschikbaar hebben voor meerdere afgiftepunten tegelijkertijd. Deze cv-ketels leveren snel en veel war... meer »

ATAG Zonneboiler CBSolarII 

De CBSolarII van ATAG is een staande zonneboiler en een SolarCollector die in combinatie met een combi-ketel functioneert. De CBSolaRII is een RVS boiler met hoogwaardige isolatie ... meer »

ATAG Q-Solar Q25SC200 

De nieuwe Q-Solar van ATAG vormt samen met een SolarCollector een ZonLichtSysteem. Techniek voor de ATAG Q-Solar is dat het niet alleen Zonlicht-energie gebruikt voor warmwate... meer »

ATAG Low Energy Concept: Alec E264EC-200

Deze hybride cv-ketel: de ALEC (ATAG Low Energy Concept) gebruikt zonne-energie voor verwarming én warm water met zeer hoge tapwaterprestaties. Het ALEC  zonneboilercom... meer »

ATAG i-Serie cv-ketels | als beste getest

De nieuwe generatie cv-ketels ATAG i hebben als belangrijk kenmerk snel en veel warm water in een constante flow. ATAG i heeft een XXL tapprofiel en geeft een output van 11,5 l/m... meer »

Atag CBHotTop CV-zonneboiler

De Atag CBHotTop is een RVS boiler met hoogwaardige isolatie en bijpassend SolarStation (regeling, afsluiters en pomp), inclusief collectoren voor indak-, opdak- of platdakmontage ... meer »

Atag Solo-ketel

Met een Solo-ketel van Atag kiest u voor alle comfort die verwarming kan bieden. Een Solo-ketel is geschikt voor situaties waar geen behoefte bestaat aan warm tapwater. Wilt u in d... meer »

ATAG E325EC zuinigste CV ketel

De ATAG E325EC is een absolute topketel die garant staan voor optimaal comfort in huis. Deze ketel heeft rendementen waar geen andere HR-ketel aan kan tippen. Dit is onlangs opnieu... meer »

ATAG Comfortsysteem - combi ketel met aparte boiler

Het ComfortSysteem van ATAG (CV Ketel met aparte boiler) is perfect geschikt wanneer uw woonsituatie vraagt om een grote warmwatervoorraad. De koppeling tussen een Solo-ketel en ee... meer »

ATAG Combi Ketels

De compacte combiketels van ATAG zijn voorzien van een geïntegreerde warmwatervoorziening, zodat de cv-ketel ondanks zijn bescheiden formaat toch uitstekend warmwatercomfort l... meer »