pinterest
Een klassieker in een nieuw, modern jasje

Een klassieker in een nieuw, modern jasje

Villeroy & Boch brengt de badkamerklassieker Hommage opnieuw uit ter gelegenheid van hun 275-jarig jubileum. De collectie is geïnspireerd door de oorspronkelijk stijl van Hommage; prachtige Victoriaanse vormen met een moderne uitstraling door de toevoeging van de Pure Black trendkleur. Hierdoor is de collectie een unieke mix van retro en modern, klassiek en trendy.

FotoEen klassieker in een nieuw, modern jasje

Zwarte elementen

In de badkamers van nu zie je veelal luxe, vertegenwoordigd door prachtige meubelen en bijzondere details. Dat zien we ook terug in de Hommage collectie; de zwarte wastafel op zuil en het vrijstaande zwarte bad, afgewerkt met romantische pootjes. Dit geeft de collectie een moderne, luxe look en maakt iedere badkamer interessant en speels.  

FotoEen klassieker in een nieuw, modern jasje

Lees ook: 5 tips voor hotelluxe in de badkamer

Iedere ruimte krijgt een speciale, luxe en klassieke uitstraling met de Hommage collectie. De meubelen zijn op zichzelf interessant genoeg om de hele ruimte af te maken, en zijn door hun strakke look uitstekend te combineren met allerlei materialen, kleuren en vormen.

FotoEen klassieker in een nieuw, modern jasje

De Hommage collectie is een blijvertje; deze bestaat al meer dan 20 jaar. Maar door de moderne toevoegingen past deze collectie helemaal bij de badkamers van nu. Met het hoogwaardige keramiek van Villeroy & Boch weet je dat de collectie van hoge kwaliteit is en je er lang van kunt genieten!

Bezoek de website van Villeroy & Boch voor meer informatie over de Hommage collectie of vraag hier je gratis woon brochures aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen