pinterest
Badkamercollectie Subway 3.0  | Villeroy & Boch

Badkamercollectie Subway 3.0 | Villeroy & Boch

Met de nieuwe badkamercollectie Subway 3.0 presenteert Villeroy & Boch dé gezinsbadkamer voor de toekomst. Bestaande uit duurzame materialen, slimme functies en een tijdloos design. De vernieuwde badkamermeubels zorgen voor nog meer praktische opbergruimte. 

De Subway 3.0 collectie bevat fonteinen en wastafels die worden gekenmerkt door een herkenbaar en fraai design met rechte, hoekige lijnen. De extreem dunne randen zorgen voor een meer verfijnde uitstraling dan eerdere Subway wastafels. Er is keuze uit wastafels in verschillende maten, van een fontein tot een dubbele wastafel.

De meubels zijn verkrijgbaar in basiskleuren, zachte tinten, matte trendkleuren en warme houtdecors, zoals Arizona Oak en Kansas Oak. Subway 3.0 bevat rechthoekige en ronde spiegels in verschillende maten en kleuren met een aluminium frame waarin het licht voor functionaliteit of sfeer slim is weggewerkt.

Het herkenbare design van de Subway baden zien we nóg verfijnder terug in de nieuwe 3.0 collectie. Het assortiment inbouwbaden is gemaakt van het hoogwaardige materiaal Quaryl®. Het duurzame materiaal behoudt zijn kleur én glans en is stoot- en slagvast en krasbestendig. Met randen van slechts 10 mm omarmen de baden de typische designelementen van deze collectie.

Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen