pinterest
5 tips voor hotelluxe in de badkamer

5 tips voor hotelluxe in de badkamer

In een fijn hotel heeft de badkamer vaak een luxe uitstraling, waardoor je je meteen ontspannen en goed voelt. Het is dan ook niet zo gek dat we ons graag laten inspireren door een hotelbadkamer. Zo’n hotel uitstraling krijg je in de badkamer door ruimte en rust te creëren en mooie materialen te gebruiken. Wij geven je 5 tips voor een ultiem hotelgevoel in jouw badkamer. 

1. Luxe inloopdouche

Een hotel badkamer is vaak lekker ruimtelijk. Je kunt dit effect zelf creëren door voor een vlakke douchevloer te kiezen, zodat de vloer mooi doorloopt. Kies voor een mooie, veilige en hygiënische douchevloer in plaats van tegels, zoals de douchevloer Excello of Squaro Infinity van Villeroy & Boch.

Foto5 tips voor hotelluxe in de badkamer

Foto: Hotel Piet Hein Eek Eindhoven | douchevloer Squaro Infinity Villeroy & Boch

2. Kleurrijk bad

Het Piet Hein Eek Hotel in Eindhoven straalt een en al design uit. De badkamers zijn vanwege het kleur- en materiaalgebruik allesbehalve saai. In het hotel is voor het inbouwbad Oberon gekozen. De ombouw heeft dezelfde kleur als de muur, waardoor het een rustig, maar toch bijzonder effect geeft. De binnenkant van het bad is mooi Alpin wit.

Foto5 tips voor hotelluxe in de badkamer

Foto: Hotel Piet Hein Eek Eindhoven | bad Oberon Villeroy & Boch

3. Rustig kleurenpallet 

In kleine ruimtes is het slim om voor een rustig pallet van kleurtinten te kiezen die bij elkaar passen. Ontwerpster Gesa Hansen heeft het Hôtel AMI in Parijs ingericht. Zoals typisch voor Parijs, zijn de badkamers hier niet heel groot. Door de basis wit en roze te houden, creëerde Hansen een ruimtelijk effect. Kies dus voor rustige op elkaar afgestemde kleurtinten om thuis je badkamer een hotelsfeer te geven.

Foto5 tips voor hotelluxe in de badkamer

Foto: Hôtel AMI Parijs | toilet Architectura, wastafel Collaro Villeroy & Boch

4. Kwaliteit 

De luxe sfeer in een hotel ontstaat ook door kwalitatieve en mooie materialen. De wastafels van Collaro en Artis zijn gemaakt van het unieke keramische materiaal TitanCeram die ook dit luxe effect geven. Dit materiaal zorgt voor extreem dunne en verfijnde randen, zonder in te boeten op de sterkte. Hierdoor heb je ook over een paar jaar nog een mooie badkamer.

Foto5 tips voor hotelluxe in de badkamer

Foto: Hôtel AMI Parijs | wastafel Collaro, toilet Architectura Villeroy & Boch

5. Hangend toilet

Het toilet is misschien niet het mooiste object in de badkamer, maar wel zo praktisch. In het Piet Hein Eek Hotel is gekozen voor het O.novo toilet zonder spoelrand van Villeroy & Boch, waardoor het design er strak uit ziet en het toilet extra hygiënisch is. Zo is het toilet geen doorn in het oog in je mooie badkamer. 

Foto5 tips voor hotelluxe in de badkamer

Foto: O.novo toilet Villeroy & Boch

Wil jij ook dit hotelgevoel in jouw badkamer? Doe meer inspiratie op met de producten van Villeroy & Boch

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen