pinterest
De zwarte badkamer

De zwarte badkamer

De zwarte badkamer is iets wat iedereen zou moeten overwegen. Donkere tinten brengen een flinke dosis intimiteit en durf naar de badkamer. Want ja, durf het maar om voor zwart te gaan in de badkamer. JEE-O heeft veel kranen, baden en accessoires die hiervoor geschikt zijn. Ontdek hoe deze kleur voor een warme en intieme sfeer kan zorgen.

Waarom zwart

FotoDe zwarte badkamer

Zwart is niet zomaar een kleur, het is een statement op zich. In de wereld van interieur is zwart een tijdloze tint met een veelzijdig karakter. Bovendien laat het zich gemakkelijk combineren met vrijwel elke andere kleur of stijl. De groeiende populariteit van zwart in badkamers komt voort uit de stoere en tegelijkertijd luxueuze uitstraling ervan. Tegenwoordig is het een trend om alles in huis op elkaar af te stemmen, inclusief de badkamer. Het gebruik van zwart in je badkamer is dan geen willekeurige keuze voor een kleur, het is eerder een slimme beslissing om je badkamer mooi en stijlvol te laten harmoniëren met de rest van je huis.

Zwarte douches 

FotoDe zwarte badkamer

Foto: Cousins Boutique Hotel

Met de series van JEE-O geef je jouw badkamer dat beetje extra. Door het robuuste en krachtige design, altijd onderscheidend in zijn eenvoud, creëer je een uitstraling die voor zichzelf spreekt. In de series soho, bloom, slimline en cone vind je zowel sanitair in zwart als gun metal. Je bent ze vast al tegengekomen, de zwarte douches. Een zwarte douche is een stijlvolle keuze voor een badkamer met een donkere uitstraling. De collectie douches omvat diverse bijzondere modellen, zodat je altijd een keuze hebt die past bij jouw smaak en wensen. Kies uit een regen-, wand- of vrijstaande douche.

Zwarte baden

FotoDe zwarte badkamer

Als je echt iets opvallends wilt, is een zwart bad een aanrader. Wist je dat een groot deel van de baden van JEE-O in het zwart verkrijgbaar is? Of het nu gaat om het zwarte soho bad, het opvallende zwarte bloom bad of het zwarte amsterdam bad. Bij alle baden is de buitenzijde zwart en zijn ze vervaardigd van duurzaam DADOquartz.

Zwarte waskommen

FotoDe zwarte badkamer

Foto: Stef Roets & Mirablau Architectuur & Interieur

Vind je een zwart bad net iets te heftig? Dan is een zwarte waskom een leuk alternatief om toch zwart in je badkamer te integreren. Mag het van jou wel wat opvallender? Combineer dan je zwarte waskom met een zwart bad en een zwarte douche. Door voor producten uit één serie te kiezen, ontstaat eenheid in de badkamer.

Zwart toilet

FotoDe zwarte badkamer

Een toilet is niet langer slechts functioneel in het kleinste kamertje of de badkamer; het is nu ook een echte blikvanger en verlengstuk van de sfeer in de ruimte. Bij JEE-O begrijpen ze hoe belangrijk het is dat zelfs het toilet mooi en comfortabel is. Met een zwart toilet ga je nog een stapje verder en creëer je een gedurfde uitstraling.

Wil je meer weten over de zwarte collecties van JEE-O vraag dan de brochure aan.

Bron: Jee-O.com

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen