Nieuw voor de badkamer van Villeroy & Boch

Op de ISH in Frankfurt spotte we de nieuwste badkamercollecties en producten van Villeroy & Boch. De nieuwe collecties voor de badkamer zijn ontworpen in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers. We zetten een aantal gave blikvangers voor je op een rij.

Nieuwe badkamercollecties Antheus en Finion

Veel nieuwe collecties van Villeroy & Boch zijn uitgevoerd met de TitanCeram-wastafels. Zo kregen wij al een "sneak peek" van de twee nieuwe premium badkamercollecties Finion en Antheus, die pas eind dit jaar en begin volgend jaar verkrijgbaar zijn in Nederland.
De allernieuwste premium collectie Antheus is een plaatje om te zien. Voor deze nieuwste collectie lieten de designers zich duidelijk inspireren door Art Deco.

Nieuwe badkamer collectie Antheus van Villeroy & Boch vanaf 2018 beschikbaar. Art Deco badkamer #badkamer #design #hout

De hele Antheus lijn ademt luxe, maar ook eenvoud. De afstemming tussen de materialen zoals TitanCeram, Quaryl®, houtfineer en het optionele roestvrijstalen frame creëert een lichtheid en elegantie met een zeer eigentijdse klassieke look.

De nieuwe Finion lijn is een prachtige collectie met een luxe uitstraling ontworpen door designer Patrick Frey. Deze lijn biedt enorm veel combinatiemogelijkheden, zoals je ziet op onderstaande foto's.

e nieuwe badkamercollectie Finion van Villeroy & Boch #bad #wastafel

Het Finion bad heeft een design-ring in drie metaalkleurige varianten. De trendy badkamermeubels vallen vooral op door de matzwarte variant met de gouden details.

Wastafel uit de nieuwe badkamercollectie Finion van Villeroy & Boch #badkamer #wastafel

De drie verschillende typen wastafels van TitanCeram in drie kleuren kunnen perfect gecombineerd worden met het wastafelmeubel dat straks in tien kleuren verkrijgbaar zal zijn.

Nieuw voor de badkamer de Finion badkamercollectie van Villeroy & Boch
Wij zijn ook zeer gecharmeerd van de prachtige open kastjes van Finion. Het zijn net kleine kunstwerkjes aan de muur. Ben je van plan eind dit jaar je badkamer te verbouwen? Dan zijn deze nieuwe collecties zeker het overwegen waard, want ze zijn eind dit jaar en begin volgend jaar verkrijgbaar. We houden je zeker op de hoogte!

Memento wastafel van TitanCeram

Komend jaar staat voor Villeroy & Boch in het teken van het ‘premium segment’. De materiaalinnovatie TitanCeram maakt delicate designs mogelijk. Hiermee zijn de meest verfijnde vormen, met extreem dunne wanden en haarscherpe randen mogelijk, die met traditioneel keramiek nooit gemaakt zouden kunnen worden.

Wastafels Memento in Titam Ceram versie van Villeroy & Boch in de badkamer #badkamer #wastafels #modern

Dit jaar is ook de bestverkochte Villeroy & Boch wastafel Memento uitgebracht in een TitanCeram-versie. De eigenschappen van dit innovatieve materiaal zorgen ervoor dat de verfijnde en strakke stijl van Memento nog beter tot zijn recht komt in de nieuwe Memento 2.0. Lees hier meer over Memento

Unieke ronde wastafel Octagon van Villeroy & Boch #wastafel #design

Ook een mooi voorbeeld van een indrukwekkend design met TitanCeram is de prijswinnende wastafel Octagon van V&B.  Lees hier meer over deze bijzondere wastafel.

Zwarte waskommen Artis van Villeroy & Boch gemaakt van TitanCeram #design #badkamer #wastafel

De Artis wastafels van TitanCeram hebben meer een strak en modern design. De wastafels zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Ook is Artis verkrijgbaar in meerdere kleuren (bekijk ze hier). Ontvang hier vrijblijvend informatie over de Artis wastafels

Stijlvol douchen

Douchen blijft een belangrijk thema in de badkamer en inloopdouches met vlakke ingebouwde douchevloeren zijn nog steeds de trend. Het accent ligt bij Villeroy & Boch ook hier op de materialen zoals acryl, Quaryl® en keramiek.

Inloopdouche met douchevloer Squaro Infinity van Villeroy & Boch. Door materiaal Quaryl kan deze douchevloer zich aan vrijwel elke ruimtelijke situatie aanpassen. #badkamer #douche

Squaro Infinity is de meest innovatieve douchevloer die door de eigenschappen van het unieke materiaal Quaryl® individueel en op maat aan vrijwel elke ruimtelijke situatie kan worden aangepast. Lees hier meer over deze douchevloeren...

Systemen voor elk project

Ook mooi zijn de systeemcollecties Architectura en O.novo, die zijn aangevuld met nieuwe producten voor allerlei inrichtingsmogelijkheden, zoals wastafels, toiletten en innovatieve doucheoplossingen.

Waskom op houten wastafelblad in de badkamer van Villeroy & Boch. Systeemoplossing Archtectura voor eenvoudige installatie #villeroyboch #badkamer #wastafel

Met deze systemen kunnen de professionals werken met betaalbare producten, die gemakkelijker te installeren zijn. Dus meer keuze voor elk project!

ViClean toiletten

Douche toiletten zijn niet nieuw, maar met ViClean-I 100 toont Villeroy & Boch dat elegantie en de meest innovatieve techniek prima samengaan. De ViClean-I 100 wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een zeer minimalistische look. Bovendien heeft dit nieuwe douche toilet een ultradunne toiletzitting.

Toilet ViClean-I 100 met toiletdouche van Villeroy & Boch. Strakke lijnen en minimalistische look #toilet #badkamer

Ook de range DirectFlush toiletten wordt steeds verder uitgebreid. Bijna bij elke badkamercollectie is nu een spoelrandloos toilet beschikbaar. Bovendien is in Frankfurt de vernieuwde hygiëne-kampioen gepresenteerd: een DirectFlush toilet met de vuilafstotende toplaag CeramicPlus en antibacteriële bescherming AntiBac, maar ook met de ViFresh oplossing. In dit toilet is achter de zitting een vakje voor een toiletblok of toiletgel geïntegreerd. Lees hier meer over DirectFlush en vraag vrijblijvend informatie aan

De bedieningsplaten in de ViConnect lijn zijn door de vele varianten in ontwerp, kleur en lichteffecten, niet alleen mooi voor het oog, ze zijn bovenal functioneel. Voor de nieuwe lijn is vooral nagedacht over een nog eenvoudigere en snelle installatiemethode en over waterbesparing.

Tot zover het nieuws van Villeroy & Boch. Bekijk hier meer mooie producten voor de badkamer van dit merk.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen