Villeroy & Boch

Badkamer & Wellness producten

Kleur in de badkamer met Villeroy & Boch

Frisse en uitgesproken kleuren doe het goed in de badkamer. Geheel passend bij deze trend heeft Villeroy & Boch de gekleurde ‘Artis Color’ wastafels en baden: een echte eye-catcher in de badkamer, geïnspireerd op de kleuren van de seizoenen in het prachtige Parijs.

Baden & wastafels Artis Color

De Artis Color wastafels en baden zijn helderwit aan de binnenkant en hebben een gekleurde buitenkant met matte finish. Het kleurenpalet telt 15 tinten. De kleuren zijn tijdloos en onderling goed te combineren. Van sober ingetogen tot intens en gedurfd: met Artis Color creëer je jouw persoonlijke badkamerstijl. De wastafels zijn vervaardigd uit TitanCeram; een stoot-, slag- en krasvast materiaal dat perfect bestand tegen hitte en koude en kan eenvoudig worden gereinigd. Er is keuze uit vier vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Lees hier meer over de unieke Artis Color baden..

Het kleurenconcept van Artis Color

Het frisse groen van de lente, een zomers geel, herfstachtige rosétinten en het heldere blauw van de winter: kleuren zorgen voor een bepaalde sfeer, roepen emoties op en zijn uitermate geschikt om de badkamer geheel volgens jouw stijl in te richten. Geïnspireerd door het kleurenspel van de seizoenen in Parijs, ontwikkelde de ontwerpster Gesa Hansen een spannend en nieuw kleurenconcept. Je hebt de keuze uit 15 harmonische badkamerkleuren om samen met Villeroy & Boch een individueel badkameraccent te zetten.

Frisse lentesfeer

Win een trip naar Parijs met Villeroy & Boch - Artis Color Wastafels

Fris, natuurlijk en opwekkend: groen is als geen enkele andere kleur met de lente verbonden. Breng de lente in de badkamer met wastafels in natuurlijke groentinten als MINT, SENCHA of CHEDAR voor een frisse lentesfeer in uw badkamer.

Zomerse kleuren

Win een trip naar Parijs met Villeroy & Boch - Artis Color Wastafels
Een warm, uitnodigend geel verspreid vrolijkheid en zorgt voor een uitgelaten sfeer. Met wastafels in de zomerse geeltinten MACAROON, LEMON en MUSTARD schijnt de zon ook in jouw badkamer.

Herfst sfeer

Win een trip naar Parijs met Villeroy & Boch - Artis Color Wastafels
Intens en romantisch als verkleurend herfstblad zijn deze zachte rosétinten POWDER, BALLET en ROSE. Romantiek in de badkamer!

Winterse frisheid

Win een trip naar Parijs met Villeroy & Boch - Artis Color Wastafels

Het heldere, frisse blauw van de winter zorgt voor een zeer ingetogen sfeer. Met wastafels in de sfeervolle blauwtinten FOG, FROST en OCEAN tover je de badkamer om tot een oord van rust en ontspanning.

Tijdloos

Win een trip naar Parijs met Villeroy & Boch - Artis Color Wastafels

Grijs en zwart vormen de essentie van een tijdloos modern badkamerontwerp. Deze zakelijke en decente kleuren passen in elke badkamer. Met wastafels in de tinten FULL MOON, FRENCH LINEN en COAL BLACK krijgt de badkamer een stijlvolle elegantie.

Designerlabel uit Parijs

Het ontwerp van Artisan Color wastafels werd uitgewerkt door designer Gesa Hansen, bekend van designerlabel The Hansen Family. Hansen woont en werkt in Parijs en won al diverse internationale designer-prijzen voor haar ‘New Scandinavian’ ontwerpen.

Win een trip naar Parijs met Villeroy & Boch - designer Gesa Hansen

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen