pinterest
Nieuw design en nieuwe kleuren Geberit badafvoer

Nieuw design en nieuwe kleuren Geberit badafvoer

Het assortiment badafvoeren met draaibediening is opnieuw ontworpen door Geberit. Het strakke onopvallende design in nieuwe finishes sluit verder aan op de verschillende stijlen badkamers. Het ontwerp en de ergonomie van de bedieningsknop en afvoerplug zijn verder geoptimaliseerd en ook de geïntegreerde watertoevoer is aangepast.

Diverse kleuren

FotoNieuw design en nieuwe kleuren Geberit badafvoerGeberit heeft het assortiment badafvoeren met draaibediening vooral aan de buitenkant aangepast. Dat betekent dat zowel de bedieningsknop, de afvoerplug en de bediening met geïntegreerde waterinlaat nog verder zijn verbeterd in zowel design als ergonomie. En ook zijn ze verkrijgbaar in meer kleurvarianten. De bedieningsknop en de afvoerplug zijn nu verkrijgbaar in chroom, wit, matzwart of wit met chroomrand.

Draaibediening met geïntegreerde watertoevoer

FotoNieuw design en nieuwe kleuren Geberit badafvoerHeb je een strakke minimalistische badkamer, dan wil je dat elk accessoire hierin past. En dat heeft Geberit goed gedaan met dit nieuwe design. Maar het bestaat uit meer, want wil je een badafvoer met draaibediening, dan is het ook mogelijk te kiezen voor een geïntegreerde watertoevoer, wat een losse kraan overbodig maakt. Het bad wordt gevuld door de uitloop, die verwerkt is in het ronde draairozet. De inwendige techniek van deze draaibediening met geïntegreerde toevoer voor het voorgemengde water is eveneens vernieuwd.

Wil je meer informatie en weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan alle badafvoeren en vraag vrijblijvend informatie aan

Lees ook: Welk afvoersysteem past bij uw douche

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen