pinterest
Welk afvoersysteem past bij uw douche?

Welk afvoersysteem past bij uw douche?

Inloopdouches zijn helemaal in: ze zijn dan ook stijlvol, ruim en maken een logische indeling van de badkamer mogelijk. detail voor de douche, maar zeker niet minder belangrijk, is de  douchegoot. Er zijn stijlvolle design oplossingen voor de afwatering van de douche met een hoge afvoercapaciteit die eenvoudig te reinigen zijn.  We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij.

Compleet assortiment voor elke badkamer

De oplossingen die Geberit biedt voor de afwatering van douches hebben een beproefde, geoptimaliseerde afvoertechniek. Alle zichtbare componenten zijn zo ontworpen dat de afvoersystemen voor baden en douches optisch bij elkaar passen.

Wandafvoer: toppunt van elegantie

FotoWelk afvoersysteem past bij uw douche?

Door de afvoer te verplaatsen van de vloer naar achter de wand kan je een doorlopende betegeling van de badkamervloer vrijwaren. Dit is een elegante oplossing, die ook eenvoudig kan worden gerealiseerd, want er hoeft geen overleg te worden gepleegd met verschillende vakmensen over uit te voeren voorwand werkzaamheden. Lees hier meer...

CleanLine douchegoten

FotoWelk afvoersysteem past bij uw douche?

Geberit CleanLine douchevloergoten zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook eenvoudig te reinigen. In tegenstelling tot vele conventionele douchegoten kunnen vuil en bacteriën zich niet over de hele lengte verzamelen. Ze zijn eenvoudig schoon te maken door de praktische kamvormige haarzeef. De douchebvloergoten hebben een flexibele lengte en kunnen tijdens de plaatsing op lengte worden gezaagd. Lees hier meer...

Vloerput: compacte designoplossing

FotoWelk afvoersysteem past bij uw douche?

Geberit vloerput is een zeer klein designrooster voor betegelde douches met een afmeting van slechts 80 x 80 mm groot en dus compacter dan vele klassieke vloerputten. De elegante doucheput van geborsteld rvs heeft een praktische kamvormige haarzeef, die je eenvoudig kan uitnemen, afspoelen en schoonmaken. Lees hier meer...

Badafvoer

FotoWelk afvoersysteem past bij uw douche?

Ook de badafvoeren van Geberit hebben intelligente details en een grote keuze aan kleuren en maten. Dit maakt ze een superieure oplossing in de badkamer. Drukken in plaats van draaien: met een innovatieve drukknopbediening opent en sluit Geberit PushControl de badafvoer met één druk op de knop. Daardoor wordt het bedienen makkelijker en het zorgt voor meer comfort en gemak. De sifons hebben een geringe bouwhoogte. Om gemakkelijk in het bad te kunnen stappen kan je daardoor het bad lager laten inbouwen dan bij veel andere systemen.

Bekijk hier meer voorbeelden van afvoersystemen voor de douche

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen