Kleur in je badkamer

Kleur in het interieur is dé trend voor 2024, dus ook in de badkamer. Kleur creëert sfeer en zorgt voor een persoonlijke touch. Villeroy & Boch heeft wastafels in verschillende trendkleuren die passen bij elke badkamerkamerstijl. Zo kun je je bad en badkamermeubel in dezelfde tint laten combineren of je kiest juist voor contrast met een spannende kleurencombinatie. Ben je niet zo van de kleuren, maar wil je het wel proberen, begin dan rustig.

Begin voorzichtig

Als je niet zo van de kleurtjes bent, kun je het best voorzichtig beginnen. Dus niet gelijk de muren een kleur geven, de radiator, het bad en de wastafel, maar begin met een item. Hier is gekozen voor een blauwe wasbak Frozen uit de Artis collectie van Villeroy & Boch. Deze is ook verkrijgbaar in twee andere nieuwe tinten: Forest en Ocean. Met tien kleuren en verschillende vormen kun je een subtiel of krachtig kleuraccent aanbrengen.

Vrijstaand gekleurd bad 

Ga een stap verder met een kleurrijk statement door te kiezen voor een vrijstaand bad in dezelfde levendige tinten als de Artis collectie, met de mogelijkheid van een glanzende of matte afwerking. Of kies uit meer dan 200 kleuren met 'Colour on Demand' uit acht verschillende collecties.

Kleurrijke oase 

Ben je zeker van kleur, dan kun je jouw badkamer compleet maken met de kleurrijke badkamermeubels van Villeroy & Boch. Kies uit gedurfde kleuren zoals donkerblauw, olijfgroen of rood om een opvallende ruimte te creëren.

Of ga voor een rustigere uitstraling met subtiele houttinten uit de Finioncollectie. Zo maak je je eigen kleurrijke oase.

Wil je meer weten over deze kleurrijke collecties van Villeroy & Boch, vraag dan de brochure aan.

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen