Prachtige aanvulling maakt Villeroy & Bochs collectie Loop & Friends volledig

De Loop & Friends badkamercollectie van Villeroy & Boch is veelzijdig, elegant en stijlvol. Deze populaire collectie is het absolute hoogtepunt van de badkamer. Onlangs heeft Villeroy & Boch de collectie aangevuld met wastafels in matte trendy kleuren, een nieuw vrijstaand bad en bijpassende kranen. 

Nieuw vrijstaand bad

De baden in deze collectie vormen de ideale aanvulling op de Loop & Friends wastafels. Of je nu kiest voor moderne inbouw- of back-to-wall baden, je komt de ovale en rechthoekige vormen in de gehele serie tegen. En uiteraard mocht een vrijstaand bad niet ontbreken in deze collectie. Het nieuwe vrijstaande Loop & Friends bad heeft ruimte om in te zitten en liggen en voldoende te ontspannen, vanwege de smalle rand. Het ontwerp is wederom strak en tijdloos en daardoor met van alles te combineren om zo rustig mogelijk te ontspannen.

Trendy kleuren

De nieuwste wastafels in de Loop & Friends-serie van Villeroy & Boch zijn ontworpen voor elke badkamer. Deze wastafels kunnen geplaatst worden als opzet-, inbouw- of onderbouwvarianten en zijn beschikbaar in drie gewaagde matte trendkleuren: diepzwart Ebony, subtiel grijs Graphite en verfijnd beige Almond. Of je nu streeft naar een minimalistische uitstraling of juist opvallende accenten wilt leggen, met de complete Loop & Friends collectie kun je jouw persoonlijke badkamerstijl realiseren.

Bijpassende kranen

De juiste kraan maakt de badkamer compleet. Om die reden heeft Villeroy & Boch nu ook bijpassende Loop & Friends kranen geïntroduceerd. Het assortiment omvat onder andere wastafelkranen in zes verschillende uitvoeringen en een bad- en douchekraan. Deze Loop & Friends kranen zijn verkrijgbaar in chroom, geborsteld nikkel of matzwart. Met hun ronde vormen en verfijnde ontwerp sluiten de kranen naadloos aan bij de gehele collectie, waardoor je van je badkamer een prachtig en stijlvol geheel maakt.

Voor meer informatie over deze mooie aanvulling van de Loops & Friends collectie vraag je hier de brochure aan.

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen