pinterest
Kleur in de badkamer draagt bij aan je geluksgevoel

Kleur in de badkamer draagt bij aan je geluksgevoel

Kleur in de badkamer is natuurlijk een kwestie van smaak, maar kleurrijke producten in de badkamer hebben ook een bijzondere functie. In een persoonlijk gesprek met Gesa Hansen, ontwerpster van het kleurconcept voor Villeroy & Boch, wordt het belang van kleur in de badkamer heel vanzelfsprekend.

Gesa Hansen

Gesa is liefdevol opgegroeid in een zeer creatieve familie van meubelontwerpers en architecten. Het interieurontwerp van haar ouders was bijzonder minimalistisch. Harde materialen en voornamelijk zwart/wit voedde de basis voor haar hang naar kleur. Na haar studie aan de Bauhaus Universiteit in Duitsland verhuist de jonge ambitieuze designer naar Parijs. De kleurrijke stad bood haar het gevoel van thuiskomen.

Kleurconcept gebaseerd op de natuur

FotoKleur in de badkamer draagt bij aan je geluksgevoel

Gesa heeft een duidelijke mening. Als een kleur bestempeld wordt als trend, reageert ze laconiek ik geloof niet in kleurentrends. Zij is van mening dat kleur persoonlijk is, je vindt het mooi of niet.

De jaargetijden in Parijs bieden haar de inspiratie om een prachtig kleurenschema te ontwikkelen.

Wanneer Villeroy & Boch haar vraagt om een kleurconcept te creëren voor wastafel editie Artis, neemt ze de natuur als voorbeeld. De jaargetijden in Parijs bieden haar de inspiratie om een prachtig kleurenschema te ontwikkelen. Zo ontstaat er een pallet van het frisse groen van de lente, de zomerzon en de rozerode herfstbladeren tot aan het heldere blauw van de winter. Lees hier meer over Artis wastafels...

FotoKleur in de badkamer draagt bij aan je geluksgevoel

Color makes us happy

Tijdens haar minipresentatie vertelt Gesa dat de badkamer een steeds belangrijke rol is gaan spelen in haar leven. Als moeder, echtgenote, onderneemster en designer is de badkamer de enige plek in huis waar zij even alleen tot rust kan komen. Hier schudt ze de stress van zich af en ontstaan er nieuwe creatieve designs. Daarom is het belangrijk dat de kleur in deze ruimte je een fijn gevoel geeft, mits subtiel toegepast natuurlijk. Het gaat om de juiste mix. Lachend laat ze een voorbeeld zien van een toilet uit de vorige eeuw. “Dit vind ook ik too much”, voegt ze er lachend aan toe.

FotoKleur in de badkamer draagt bij aan je geluksgevoel

Beeldmateriaal: Villeroy & Boch en Styling ID

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen