De mooiste badkamerontwerpen van architecten bij Geberit ontwerpwedstrijd

Architecten uit zes verschillende landen hebben voor de Geberit ontwerpwedstrijd hun beste badkamerontwerp op 6 m² op papier gezet. De verschillende ontwerpen laten zien dat op hetzelfde vloeroppervlak totaal verschillende badkamerwerelden kunnen worden gecreëerd.

Winnend badkamerontwerp

De winnaar is het Deense architectenbureau BJERG Arkitektur A/S. Het ontwerp ‘Serenity’ is een lichte en ruime badkamer ontworpen om rust en balans te bieden in de dagelijkse badkamerroutines. 

Badkamerontwerp BJERG Arkitektur A/S (D)*

Oase van welzijn

De ontwerpers van het architectenbureau uit Kopenhagen legden vooral de nadruk op de waarneming van de zintuigen. Dit hebben zij gedaan door de integratie van licht en het gebruik van verschillende materialen en hun texturen. De keuze viel daarom op ongecompliceerde, gemakkelijk te reinigen producten, die er door hun uniforme oppervlakken en materialen superieur uitzien. Bovendien brengt het grote raamgedeelte de natuur en het natuurlijke licht naar binnen. Het ‘Serenity’-ontwerp biedt een oase van welzijn.

* Geberit producten verwerkt in winnend ontwerp: Tawa duobad, AquaClean Mera Classic douchewc, Sigma70 bedieningsplaat, VariForm badkamermeubel, VariForm wastafel, Geberit ONE wandkraan, Geberit ONE spiegelkast

Badkamerontwerpen voor 6 m²

Het Deense concept won de meeste stemmen van alle deelnemende landen, maar ook de andere landen hebben inspirerende ontwerpen ingebracht. Bekijk de badkamerontwerpen voor 6 m² ter inspiratie!

Badkamerontwerp Andrin Schweizer (CH)

 

Badkamerontwerp Iveta Lajdova (CZ)

Badkamerontwerp Eva Ivos (FR)

Badkamerontwerp Tilla Goldberg (DE)

Uiteindelijk werd de stemming beïnvloed door de persoonlijke voorkeuren van de gebruikers.

Alle badkamers zijn ontworpen met badkamerproducten van Geberit. Download hieronder het Geberit badkamer magazine voor inspiratie. Bezoek ook eens de Geberit website voor informatie 

Lees hier ook: Zo richt je de badkamer optimaal in 

Informatie aanvragen bij Geberit

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen