Wat is jouw optimale badkamerinrichting?

De manier waarop je de badkamer inricht is heel belangrijk. Hierbij moeten wij ons niet langer alleen op de ruimte van de badkamer richten, maar de inrichting juist afstemmen op het aantal gebruikers.

De badkamer heeft een belangrijke functie in huis, meerdere keren per dag maken we gebruik van deze ruimte. Dat geldt voor iedere bewoner, met zijn of haar specifieke behoeften en wensen. Het is daarom van belang dat de badkamer niet alleen ontworpen wordt op basis van de vierkante meters, maar dat er gekeken wordt wie er allemaal van deze ruimte gebruik maakt.

Innovatieve en praktische oplossingen in combinatie met design

Dat een badkamer mooi moet zijn, spreekt voor zich. Maar het gebruik van de badkamer moet daarbij het uitgangspunt zijn. Geberit heeft het ontwerpproces voor de nieuwe badkamerserie hierop aangepast. Door vooraf te berekenen wat de behoefte van de gebruiker(s) is, is er een badkamermeubel ontwikkeld dat kan worden toegepast in iedere ruimte en voor elke gebruiker.

Flexibel en verfijnd

Een badkamer voor iedereen met het innovatieve badkamermeubel Acanto van Sphinx #badkamermeubel #badkamer #sphinx
Het badkamerconcept Geberit Acanto biedt de perfecte oplossing voor iedereen. Dit badkamermeubel is veelzijdig en bestaat uit diverse kasten die op individuele wijze met elkaar worden gecombineerd. De schoonheid zit bij de Acanto binnenin.

Er is echt nagedacht over praktische oplossingen; van slimme lade indelers tot aflegplateau's

Een badkamer voor iedereen met het innovatieve badkamermeubel Acanto van Sphinx #badkamermeubel #badkamer #sphinx

Er is echt nagedacht over praktische oplossingen als: slimme lade indelers, spiegelkasten met extra spiegel tegen de achterwand, aflegplateaus, aansluiting voor elektriciteit en USB.

Een badkamer voor iedereen met het innovatieve badkamermeubel met spiegelkast Acanto van Sphinx #badkamermeubel #badkamer #sphinx

Tijdloze schoonheid

Doordat de meubel-elementen op vele manieren kunnen worden gecombineerd. Ben je flexibel in gebruik. Zo is de badkamer apothekerskast heel goed te gebruiken als room divider voor meer intimiteit op het toilet. Met de slanke Slim Rim wastafels krijgt het meubel een tijdloze schoonheid.

Sphinx bad met slimme opbergmeubels Acanto #sphinx #bad #opbergen #badkamer

Natuurlijk levert Geberit een bijpassend bad, toilet en bidet.

Opbergen in de badkamer met slimme haken en opbergbakken van Sphinx #opbergen #badkamer #sphinx

Innovatieve montageset

De speciale snel-montageset van de wastafels zorgt ervoor dat slechts één persoon nodig is voor montage. Met de praktische 4D-fijnafstelling van de fronten kan de installateur eenvoudig voor het perfecte eindresultaat zorgen.

Luxe Geberit Acanto

De diverse materialen en afwerkingen zorgen voor een luxe uitstraling. De hoogglans gekleurde glasfront van de meubels vormt een eenheid met de in kleur afgestemde metalen grepen. Een bijzonder accent zijn de randen in eikenhoutdecor, in contrast met de koele materialen. De badkamermeubels zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart, lava en zand.

De Gebrit Acanto serie is verkrijgbaar bij de betere sanitair speciaalzaken in Nederland.

Informatie aanvragen bij Geberit

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen