pinterest
Wat is jouw optimale badkamerinrichting?

Wat is jouw optimale badkamerinrichting?

De manier waarop je de badkamer inricht is heel belangrijk. Hierbij moeten wij ons niet langer alleen op de ruimte van de badkamer richten, maar de inrichting juist afstemmen op het aantal gebruikers.

De badkamer heeft een belangrijke functie in huis, meerdere keren per dag maken we gebruik van deze ruimte. Dat geldt voor iedere bewoner, met zijn of haar specifieke behoeften en wensen. Het is daarom van belang dat de badkamer niet alleen ontworpen wordt op basis van de vierkante meters, maar dat er gekeken wordt wie er allemaal van deze ruimte gebruik maakt.

Innovatieve en praktische oplossingen in combinatie met design

Dat een badkamer mooi moet zijn, spreekt voor zich. Maar het gebruik van de badkamer moet daarbij het uitgangspunt zijn. Geberit heeft het ontwerpproces voor de nieuwe badkamerserie hierop aangepast. Door vooraf te berekenen wat de behoefte van de gebruiker(s) is, is er een badkamermeubel ontwikkeld dat kan worden toegepast in iedere ruimte en voor elke gebruiker.

Flexibel en verfijnd

FotoWat is jouw optimale badkamerinrichting?
Het badkamerconcept Geberit Acanto biedt de perfecte oplossing voor iedereen. Dit badkamermeubel is veelzijdig en bestaat uit diverse kasten die op individuele wijze met elkaar worden gecombineerd. De schoonheid zit bij de Acanto binnenin.

Er is echt nagedacht over praktische oplossingen; van slimme lade indelers tot aflegplateau's

FotoWat is jouw optimale badkamerinrichting?

Er is echt nagedacht over praktische oplossingen als: slimme lade indelers, spiegelkasten met extra spiegel tegen de achterwand, aflegplateaus, aansluiting voor elektriciteit en USB.

FotoWat is jouw optimale badkamerinrichting?

Tijdloze schoonheid

Doordat de meubel-elementen op vele manieren kunnen worden gecombineerd. Ben je flexibel in gebruik. Zo is de badkamer apothekerskast heel goed te gebruiken als room divider voor meer intimiteit op het toilet. Met de slanke Slim Rim wastafels krijgt het meubel een tijdloze schoonheid.

FotoWat is jouw optimale badkamerinrichting?

Natuurlijk levert Geberit een bijpassend bad, toilet en bidet.

FotoWat is jouw optimale badkamerinrichting?

Innovatieve montageset

De speciale snel-montageset van de wastafels zorgt ervoor dat slechts één persoon nodig is voor montage. Met de praktische 4D-fijnafstelling van de fronten kan de installateur eenvoudig voor het perfecte eindresultaat zorgen.

Luxe Geberit Acanto

De diverse materialen en afwerkingen zorgen voor een luxe uitstraling. De hoogglans gekleurde glasfront van de meubels vormt een eenheid met de in kleur afgestemde metalen grepen. Een bijzonder accent zijn de randen in eikenhoutdecor, in contrast met de koele materialen. De badkamermeubels zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart, lava en zand.

De Gebrit Acanto serie is verkrijgbaar bij de betere sanitair speciaalzaken in Nederland.

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in Onze Webshop: Ontdek Jouw Droombadkamer

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen