vt wonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose

vt wonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose

Het metamorfose programma ‘vt wonen - Weer verliefd op je huis’ is begonnen aan een nieuw seizoen. In het bekende interieurprogramma worden week na week bewoners weer door een vt wonen styliste blij gemaakt met hun huis, door de inrichting compleet te restylen. Dit seizoen zal ook de toiletruimte een nieuw uiterlijk krijgen. Immers, het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een interieur.

Metamorfose van de toiletruimte

Toiletruimte met toilet en badkameubel van Sphinx #sphinx #toilet #interieur # badkamermeubel #acanto

SPHINX ACANTO TOILETMEUBEL

In aflevering 7, waarvan de uitzending op zondag 1 april zal plaatsvinden, verrast styliste Wendy de bewoners met een aanvullende toiletmetamorfose. In de metamorfose wordt gekozen voor een nieuwe badkamerserie van Sphinx.
Deze modulaire en flexibele Sphinx Acanto serie heeft slimme opbergoplossingen, waardoor alles op zijn plaats valt. Bovendien kan door een uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment uit alle elementen een uiterst persoonlijke badkamerinrichting of toiletruimte ontworpen worden, ongeacht of de ruimte groot of klein is. LEES MEER

Ook toegepast in de vt wonen toiletmetamorfose is een Rimfree® wandcloset.

Toiletruimte met toilet en badkameubel van Sphinx #sphinx #toilet #interieur # badkamermeubel #acanto

SPHINX RIMFREE WANDCLOSET

Onmisbaar in een hedendaagse toiletruimte, en dus ook toegepast in de vt wonen toiletmetamorfose, is een Rimfree® wandcloset. Sphinx is grondlegger van de Rimfree® spoeltechniek; de ‘ouderwetse’ spoelrand ontbreekt in het closet, waardoor deze eenvoudig schoon te maken is. LEES MEER

vt wonen op tv

vt wonen weer verliefd op je huis metamorfose accessoires #vtwonen #interieur

Het populaire tv-programma, voortkomend uit het gelijknamige interieurtijdschrift vt wonen, biedt al jaren inspiratie op de zondagavond. Nieuw dit jaar is Kees Tol als presentator, die Viktor Brand opvolgt, én Sphinx als sponsor. Bekijk hier meer producten van Sphinx voor de badkamer.

Brochure over vt wonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP