vtwonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose

Het metamorfose programma ‘vtwonen - Weer verliefd op je huis’ is begonnen aan een nieuw seizoen. In het bekende interieurprogramma worden week na week bewoners weer door een vtwonen styliste blij gemaakt met hun huis, door de inrichting compleet te restylen. Dit seizoen zal ook de toiletruimte een nieuw uiterlijk krijgen. Immers, het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een interieur.

Metamorfose van de toiletruimte

Toiletruimte met toilet en badkameubel van Sphinx #sphinx #toilet #interieur # badkamermeubel #acanto

GEBERIT ACANTO TOILETMEUBEL

Styliste Wendy de bewoners met een aanvullende toiletmetamorfose. In de metamorfose wordt gekozen voor een nieuwe badkamerserie van Geberit.
Deze modulaire en flexibele Acanto serie heeft slimme opbergoplossingen, waardoor alles op zijn plaats valt. Bovendien kan door een uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment uit alle elementen een uiterst persoonlijke badkamerinrichting of toiletruimte ontworpen worden, ongeacht of de ruimte groot of klein is.

Ook toegepast in de vtwonen toiletmetamorfose is een Rimfree® wandcloset.

Toiletruimte met toilet en badkameubel van Sphinx #sphinx #toilet #interieur # badkamermeubel #acanto

RIMFREE WANDCLOSET

Onmisbaar in een hedendaagse toiletruimte, en dus ook toegepast in de vtwonen toiletmetamorfose, is een Rimfree® wandcloset. De ‘ouderwetse’ spoelrand ontbreekt in het closet, waardoor deze eenvoudig schoon te maken is.

vtwonen op tv

vt wonen weer verliefd op je huis metamorfose accessoires #vtwonen #interieur

Het populaire tv-programma, voortkomend uit het gelijknamige interieurtijdschrift vt wonen, biedt al jaren inspiratie op de zondagavond.

Informatie aanvragen bij Geberit

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen