pinterest
vtwonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose

vtwonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose

Het metamorfose programma ‘vtwonen - Weer verliefd op je huis’ is begonnen aan een nieuw seizoen. In het bekende interieurprogramma worden week na week bewoners weer door een vtwonen styliste blij gemaakt met hun huis, door de inrichting compleet te restylen. Dit seizoen zal ook de toiletruimte een nieuw uiterlijk krijgen. Immers, het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een interieur.

Metamorfose van de toiletruimte

Fotovtwonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose

GEBERIT ACANTO TOILETMEUBEL

Styliste Wendy de bewoners met een aanvullende toiletmetamorfose. In de metamorfose wordt gekozen voor een nieuwe badkamerserie van Geberit.
Deze modulaire en flexibele Acanto serie heeft slimme opbergoplossingen, waardoor alles op zijn plaats valt. Bovendien kan door een uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment uit alle elementen een uiterst persoonlijke badkamerinrichting of toiletruimte ontworpen worden, ongeacht of de ruimte groot of klein is.

Ook toegepast in de vtwonen toiletmetamorfose is een Rimfree® wandcloset.

Fotovtwonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose

RIMFREE WANDCLOSET

Onmisbaar in een hedendaagse toiletruimte, en dus ook toegepast in de vtwonen toiletmetamorfose, is een Rimfree® wandcloset. De ‘ouderwetse’ spoelrand ontbreekt in het closet, waardoor deze eenvoudig schoon te maken is.

vtwonen op tv

Fotovtwonen 'weer verliefd op je huis' toiletmetamorfose

Het populaire tv-programma, voortkomend uit het gelijknamige interieurtijdschrift vt wonen, biedt al jaren inspiratie op de zondagavond.

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen