Nieuw! De vloerstaande AquaClean Tuma douchewc

Nieuw! De vloerstaande AquaClean Tuma douchewc

Veel woningen hebben nog een verouderd vloerstaand toilet, die aan vervanging toe zijn. Heb jij een oude wc en ben je op zoek naar een nieuw toilet én overweeg je een moderne douchewc, maar wil je niet de hele toiletruimte verbouwen? Dan is de nieuwe AquaClean Tuma douchewc van Geberit dé oplossing. Deze versie van de Tuma is namelijk een vloerstaande douchewc, dia ook nog gemakkelijk kan worden toegepast in bestaande situaties.

De vloerstaande Aquaclean Tuma douchewc #toilet #aquaclean #geberit

Vloerstaande AquaClean Tuma douchewc

De vloerstaande douchewc is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de AquaClean Tuma Classic en de uitgebreidere AquaClean Tuma Comfort. Naast de complete wandhangende en vloerstaande Tuma douchewc’s heeft Geberit binnen dit model ook een losse toiletzitting met ingebouwde douchefunctie. Deze kan op vrijwel alle closetpotten bevestigd worden. 

Plaatsen zonder verbouwen

Is in de oude situatie ook sprake van een duoblok of een hooghangend spoelreservoir? En wil je niet de hele badkamer verbouwen om een douchewc te plaatsen? Dan is de combinatie met een Monolith designelement een mooi en snel te plaatsen alternatief.

Aquaclean Tuma douchewc vloerstaand van Geberit #douchewc #aquaclean #toilet #geberit

AquaClean Tuma met Geberit Monolith wc-stortbak

Geberit Monolith is een modern ontworpen wc-stortbak, dat compact van afmeting is en eenvoudig kan worden geïnstalleerd zonder hak- of breekwerk in muren en vloeren. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit. Doordat de slanke stortbak bij de Geberit Monolith achter een glasplaat wordt verborgen, heeft de Monolith een modern en strak uiterlijk en is zo een perfect alternatief voor wc’s met zichtbare stortbak. Geberit Monolith is verkrijgbaar in de glaskleuren zwart, wit, zand en umbra.

Classic versus Comfort

De AquaClean Tuma Classic heeft alle basiseigenschappen van een douchewc, namelijk de douchefunctie inclusief WhirlSpray-douchetechnologie en de spoelrandloze Rimfree® toiletpot. De uitvoering Comfort heeft extra comfortfuncties, waardoor het reinigen met water een wellnessbeleving wordt. Deze extra comfortfuncties zijn een aparte ladydouche, een verwarmde toiletzitting, een warmeluchtföhn en geïntegreerde geurafzuiging. AquaClean Tuma Comfort wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening en beide modellen zijn in te stellen en te bedienen met de AquaClean-app.

Douchewc toilet Aquaclean tuma - Geberit

Aquaclean Tuma Classic

Aquaclean Tuma douchewc vloerstaand van Geberit #douchewc #aquaclean #toilet #geberit

Meer informatie is te vinden op: geberit-aquaclean.nl/tuma of vraag hieronder informatie aan. Bekijk hier meer mooie oplossingen voor de bakamer en het toilet van Geberit

Brochure over Nieuw! De vloerstaande AquaClean Tuma douchewc aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP