Vlakke douchebakken Villeroy & Boch

Op het moment zijn vlakke ingebouwde douchevloeren een echte trend in de badkamer. Villeroy & Boch biedt daarom verschillende soorten ultravlakke douchevloeren aan in verschillende materialen: acryl, keramiek en Quaryl. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en prijsklassen. Met deze kwalitatieve doucheoplossingen begin je de dag altijd goed!

Voorbeelden van V&B vlakke douchevloeren

Klik op de foto voor meer informatie en een gratis brochure

Vlakke douchevloer voor de inloopdouche Squaro Infinity van Villeroy & Boch 

Squaro Infinity: vlakke en warme douchevloer

De Squaro Infinity douchevloeren zijn dankzij het unieke materiaal Quaryl® op de millimeter nauwkeurig met zeer strakke randen en hoeken te plaatsen. Zelfs in lastige hoeken of zuilen. De douchevloer is super vlak en ziet er daardoor prachtig uit. Bovendien voelt hij heerlijk warm aan de voeten, is gemakkelijk schoon te houden en voldoet aan de hoogste antislipklasse. Squaro Infinity is beschikbaar in vijf moderne kleuren: Antraciet, Grijs, Bruin, Edelweiss of Crème.

Vlakke douchevloer voor de inloopdouche Architectura Metalrim van Villeroy & Boch 

Architectura MetalRim: ultravlakke look

De drempelvrije Architectura MetalRim-douchevloeren zijn ultraplat en hebben een minimalistisch design. Dit gunstig geprijsde instapmodel past door de diversiteit aan maten in vrijwel iedere badkamer. Architectura MetalRim is gemaakt van hoogwaardig acryl en is versterkt in de hoeken, waardoor de vloer niet doorbuigt. De douchevloeren hebben een mooie hoogglans afwerking en de afvoer is mooi weggewerkt. Bovendien zijn ze uit te rusten met VilboGrip: een antislipoppervlak dat zorgt voor extra veiligheid.

Vlakke douchevloer voor de inloopdouche Subway Infinity van Villeroy & Boch 

Subway Infinity: douchevloer met tegel look

Sommige mensen geven de voorkeur aan een tegelvloer in de douche. Tegels zijn echter erg onhygiënisch (vuil blijft in de voegen zitten) en onveilig door de gladheid. Subway Infinity is de innovatieve keramische douchevloer van Villeroy & Boch voor mensen die toch graag kiezen voor de look van tegels. Voor Subway Infinity is namelijk een innovatieve printtechnologie ontwikkeld: ViPrint. Hiermee kan een print op de douchevloer gemaakt worden in hetzelfde patroon als de tegels in de douche. Het is een vloer, maar je ziet een tegel! Verder is het materiaal stoot-, slag- en krasvast. 

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen