Villeroy & Boch Subway 2.0 - badkamerconcept op maat

Universele diversiteit voor individuele wensen

Een ouder echtpaar, een jong gezin, een designer of carrièretijger. Zomaar een greep uit de doelgroepen die Villeroy & Boch vanaf deze zomer aanspreekt met de vernieuwde Subway-serie. Met de zeer uitgebreide collectie van Subway treedt u zelf op als architect en creëert u uw eigen badkamerconcept op maat! Van gezins-, design- tot wellness- of stadsbadkamer.

Een ouder echtpaar, een jong gezin, een designer of carrièretijger. Zomaar een greep uit de doelgroepen die Villeroy & Boch vanaf deze zomer aanspreekt met de vernieuwde Subway-serie. Met de zeer uitgebreide collectie van Subway treedt u zelf op als architect en creëert u uw eigen badkamerconcept op maat! Van gezins-, design- tot wellness- of stadsbadkamer.illeroy&Boch

Family Matters – de gezinsbadkamer (hierboven)
Voor het hele gezin. Een paradijs waar naar hartenlust gespeeld kan worden en waar het niet erg is als er iets vies wordt.

De nieuwe Subway-serie is perfect geschikt voor jong en oud. Door de afgeronde vormen van het keramiek, is er geen gevaar bij het spelen. En het hoogwaardige materiaal Ceramicplus, maakt het u makkelijk bij het poetsen. Vuil hecht zich minder snel aan het oppervlak, waardoor u nog maar 10 procent van de reinigingstijd, hoeveelheid schoonmaakmiddel en water nodig heeft. De toiletten met Quickrelease zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk, omdat de toiletzitting probleemloos kan worden verwijderd. De Soft Closing Technologie zorgt ervoor dat het closet geruisloos sluit…ziet u uw paradijs al voor u?

Delicate design - de designbadkamer
Voor iedereen die houdt van nét dat aparte detail. Een paradijs waarbij u in de rol van binnenhuisarchitect stapt en uw eigen stijl creëert.

De moderne, tijdloze vormgeving en technische innovaties maken van Subway de perfecte lijn om uw eigen badkamer in te richten. De opvallende wandhangende wastafel en de in de vloer geïntegreerde douchebakken, zijn tot in detail verfijnd en vormen een lust voor het oog en zintuigen. Combineer de diverse onderdelen tot uw eigen creatie.
Het design uit zich ook in de badkamermeubels die op maat gemaakt kunnen worden en uitvoerbaar zijn in diverse kleuren, waaronder het trendy petrolblauw...ziet u uw paradijs al voor u?

Luxury Delight - de wellnesbadkamer
Voor iedereen die zichzelf graag verwent. Een paradijs om heerlijk tot rust te komen en volop te genieten.

De nieuwe Subway-serie biedt alle mogelijkheden voor een ultiem wellnessgevoel in uw eigen huis. Esthetische materialen en oppervlakken zorgen voor een sfeervolle ambiance en maken uw badkamer tot een plek ver verwijderd van de drukte van alledag.
Subway biedt u een uitgebreid scala aan baden in diverse vormen, helemaal afgestemd op uw eigen wens. Voor het ultieme wellnessgevoel kunnen de baden uitgerust worden met alle Villeroy & Boch whirlpoolsystemen. De vorm en kleur van de meubels en het keramiek sluiten perfect op elkaar aan en creëren zo een oase van rust…ziet u uw paradijs al voor u?

Villeroy&Boch    

City Style - de stadsbadkamer
Voor elke ruimte, groot of klein. Een paradijs als je houdt van een functionele en eigentijdse badkamer, helemaal aangepast op je eigen stijl.

De nieuwe Subway serie is perfect geschikt voor elke ruimte. Door de grote diversiteit aan keramiek en badkamermeubels kan elke ruimte naar eigen wens ingedeeld worden. Zo is er de keuze uit zowel ronde als vierkante wastafels en is er voor de kleinste ruimtes zelfs een hoekuitvoering beschikbaar.

Villeroy & Boch    

Naast de diversiteit in keramiek, kenmerkt de Subway meubelcollectie zich door haar diversiteit in kleur. De tijd van de witte badkamer is voorbij, breng kleur in uw badkamer met de Subway-meubels in (glossy) white, petrolblauw, glossy grey en eiken grafiet. De meubels zijn voorzien van royale opbergsystemen, ideaal voor al uw badspulletjes…ziet u uw paradijs al voor u?

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen