Wastafels en waskommen voor een stijlvolle badkamer

De wastafel heeft grote invloed op de uitstraling van de badkamer en wordt minimaal twee keer per dag gebruikt. Daarom mag de wasbak of waskom best veel aandacht krijgen tijdens het kiezen van het nieuwe badkamermeubel. Ze zijn er in vele soorten en maten: rond of vierkant, opbouw of iinbouw, in kleur of wit, strak of juist romantisch, een enkele of dubbele bak. Villeroy & Boch heeft ze allemaal en wij geven graag een overzicht van de mogelijkheden.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de afgebeelde wastafel van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch badkamermeubel Venticello

Elegante en fijne lijnen. De wastafels uit de nieuwste collectie Venticello van Villeroy & Boch hebben een fijne keramieke rand van slechts 1,8 cm en creëren daarmee een lichte en elegante look. De diepte van de wastafels zorgt voor gebruikersgemak en is functioneel. Sommige wastafels in de collectie hebben ook nog eens extra afzetruimte naast de kom, zodat je naast een tandenborstel ook zeep of parfum kwijt kunt. Een perfecte combinatie dus!

Villeroy & Boch waskom Loop & Friends

 

Villeroy & Boch waskom true oak

Origineel rond! De Loop & Friends serie van V&B biedt de ronde waskom in een modern jasje. Naast witte varianten is de waskom ook in allerlei unieke kleuren en dessins beschikbaar. Zoals Farmhouse, een landelijk blauw dessin wat prachtig matcht met houten badkamermeubelen. De nieuwe trendkleur is Timber, een matte aarde tint (afbeelding hieronder)

Villeroy & Boch waskom loop & Friends in kleur

Villeroy & Boch Architectura
Lekker samen! Als er genoeg ruimte is, dan geven wij de voorkeur aan twee wastafels: ieder z’n eigen domein. In de serie Architectura kan je kiezen uit drie vormen: cirkel, ovaal of rechthoek. De keuze wordt nog groter, want de Architectura wastafels kunnen als opzetwaskom geplaatst worden, maar kunnen ook helemaal of half ingebouwd worden.

Villeroy & Boch waskom Memento
Op zoek naar een elegante wastafel, maar mag deze wel lekker opvallend zijn? De Memento collectie heeft prachtige decors zoals de New Glory, die in zwart, licht en donkergrijs beschikbaar is. Met deze extravagante rechthoekige wastafels geef je heel eenvoudig een mooi accent aan de badkamer.

Klik hier voor meer informatie over Villeroy & Boch en vraag gratis brochures aan

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen