Villeroy & Boch

Badkamer & Wellness producten

4 X baden voor droombadkamers. Welk bad kies jij?

Niets is fijner dan na een drukke dag heerlijk te ontspannen in een warm bad. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een ligbad? Villeroy & Boch heeft voor elke ruimte en interieurstijl hét geschikte bad; voor een kleine of grote badkamer of als highlight in de slaapkamer. Benut de ruimte optimaal door bijvoorbeeld een back-to-wall bad te kiezen. Voor nog meer comfort kunnen veel modellen zelfs worden uitgerust met een whirlpoolsysteem.

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad Finion Villeroy & Boch #badkamer #bad #design #villeroyboch #finion

Finion - vrijstaand

Een vrijstaand bad is de perfecte keuze als je ruimte hebt in je badkamer of slaapkamer. Het geeft een luxe uitstraling. Met bad Finion creëer je dit gevoel zeker door de gouden elementen. Optioneel is het bad verkrijgbaar met een verlichte designrand, waardoor het bad lijkt te zweven.

Statement

Badkamer met vrijstaand bad Square Edge van Villeroy & Boch #bad #badkamer #badkamerinspiratie #villeroyboch #roze 

Squaro edge 12 - vrijstaand bad in kleur

Wil je een statement maken in je badkamer? Kies dan voor een gekleurd bad. Veel baden van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar in ruim 200 trendy kleuren, zowel glanzend als mat, zoals Collaro, La Belle, Finion, Loop & Friends, Oberon 2.0 en Squaro Edge 12.

Ruimtebesparend

Back to wall ruimtebesparend bad Villeroy & Boch. Oberon 2.0 #bad #badkamer #badkamerinspiratie #villeroyboch 

Oberon - back to wall

Wil je de chique uitstraling van een vrijstaand bad en alle voordelen van het unieke materiaal Quaryl, maar dan wel ruimtebesparend? Dan is het back-to-wall bad van Oberon 2.0 iets voor jou. Het bad plaats je aan één kant tegen een wand, waardoor je ruimte bespaart. De kleur van de buitenzijde van het bad is naar eigen wens te bepalen.

Hoekbad

 Bad Collaro Villeroy Boch. Back to wall bad in hoek. Hoekbad. #bad #badkamer #badkamerinspiratie #villeroyboch

Collaro - back to wall in een hoek

Door de keuze voor een back-to-wall bad die je ook nog eens in een hoek kunt plaatsen kun je de ruimte optimaal benutten. De unieke designrand van het Collaro bad is ook nog eens ideaal om bad spulletjes of interieuraccessoires op te zetten. Maak je badkamer compleet met een wastafel en meubel uit de moderne Collaro collectie.

Heb je nog geen keuze kunnen maken en wil je meer informatie over de mogelijkheden van de vele baden van Villeroy & Boch? Vraag hier dan de brochure aan. Bezoek ook eens de website van Villeroy & Boch ter inspiratie.

Bekijk hier meer mooie producten voor de badkamer

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen