Subway Viprint: Jouw douche met unieke look.

Ben je op zoek naar een originele, stijlvolle eyecatcher voor de inloopdouche? De Subway Infinity douchevloeren van Villeroy & Boch zijn vlakke en strakke douchevloeren van keramiek, die vanaf dit jaar ook met bijzondere print verkrijgbaar zijn. De nieuwe Viprint.

Inloopdouche met persoonlijk accent

Met de Viprint douchevloer breng je een heel persoonllijke blikvanger in de badkamer. Deze vlakke douchevloeren hebben patronen, die tot voor kort alleen bij betegelde douches mogelijk waren. Terwijl ze ook nog eens heel gemakkelijk te reinigen zijn!

Douchevloer Subway Infinity Viprint van Villeroy & Boch
Er is een keuze uit verschillende dessins, zoals natuurdecors, tegelpatronen, grafische structuren en klassiekers in een nieuw jasje. De fraaie decors van deze Subway Infinity douchevloeren geven je zo de mogelijkheid om je badkamer een hele eigen stijl te geven. Met Inspired by Nature, Inspired by Geometry en Inspired by Tegels geef je de badkamer een unieke look.

Inspired by Heritage: moderne interpretaties van historische patronen

Douchevloer Subway Infinity Viprint van Villeroy & Boch

Echte schoonheid blijft bestaan: deze moderne interpretaties van historische patronen, zoals de beroemde Mettlacher platen, zijn een eerbetoon aan de eeuwenoude keramiekkunst van Villeroy & Boch. Ze geven de douche het aura van een kostbare intimiteit – een stijlvolle attractie in elke badkamer.

Inspired by Nature: een gevoel van echte natuurlijke materialen

Douchevloer Subway Infinity Viprint van Villeroy & Boch

Haal de natuur in de badkamer: karaktervolle houten structuren, natuurlijk ogend steen en glinsterende watertinten creëren een gevoel van echte natuurlijke materialen. Deze prachtig realistische decors maken van de badkamer een verfrissende bron van ontspanning. Het authentieke tintje voor zowel moderne als klassieke badkamers.

Inspired by Tegels: gemodelleerd naar de meest geliefde vloertegels van Villeroy & Boch

Douchevloer Subway Infinity Viprint van Villeroy & Boch

Hier komt alles prachtig samen: deze decors zijn gemodelleerd naar de meest geliefde vloertegels van Villeroy & Boch. Zo lopen de lijnen en patronen van de tegelvloer van de badkamer op harmonieuze wijze door in de douche. Met een andere tegelkleur kan je eventueel ook een geraffineerd accent plaatsen.

Inspired by Geometry: tijdloos elegante patronen die passen bij elke badkamerstijl

Douchevloer Subway Infinity Viprint van Villeroy & Boch

Fascinerend lijnenspel, een magische blikvanger: Deze decors toveren op basis van geometrische patronen en grafische structuren een bijna ruimtelijke diepte op de vloer. Het ziet er telkens weer anders uit, iets waar je tijdens het douchen helemaal in kunt opgaan. Modern of klassiek; deze tijdloos elegante patronen passen bij elke badkamerstijl.

Douchevloer Subway Infinity Viprint van Villeroy & Boch

Bekijk hier meer mooie producten voor de badkamer van Villeroy & Boch

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen