Villeroy & Boch badkamer maakt van je huis een thuis

Villeroy & Boch heeft zijn bekendste serie, de Subway 3.0 vernieuwd! En dat is mooi nieuws. De ontwikkelingen richten zich vooral op de handige indeling, tijdloos design en duurzaamheid. De indeling maakt dat de badkamer nu wordt gezin als dé gezinsbadkamer van de toekomst. Duurzame materialen en slimme functies zorgen voor een leven lang badderplezier. 

Wastafels  

Villeroy & Boch Subway 3.0 

De Subway 3.0 collectie heeft wastafels en fonteinen in alle maten. In de kenmerkende stijl met rechte, hoekige lijnen. Nieuw zijn de extreem dunne randen die zorgen voor een meer verfijnde uitstraling dan eerdere Subway wastafels.

Nieuwe badmeubels als stijlvolle opbergruimte

Villeroy & Boch Subway 3.0 P

Aan praktische opbergruimte hebben we nooit genoeg in de badkamer. Met deze vernieuwde Subway 3.0 serie komt dat ruimschoots goed. Binnen de collectie zijn er veel verschillende maten en uitvoeringen beschikbaar, zoals wastafelmeubels en wandkasten. Ook zijn ze verkrijgbaar in een veelheid aan kleuren zoals zachte tinten, matte trendkleuren en warme houtdecors, zoals Arizona Oak en Kansas Oak. Ook kan er gekozen worden uit diverse handgrepen, voor dat persoonlijke accent. Dankzij de anti-vingerafdruk coating zijn de deuren en panelen vrij onderhoudsvriendelijk.  

Slimme verlichting

Villeroy & Boch Subway 3.0 

Goede verlichting is essentieel in de badkamer. In de nieuwe collectie zitten rechthoekige en ronde spiegels in verschillende maten en kleuren. In het aluminium frame zit het licht voor functionaliteit en sfeer slim weggewerkt. Deze rondom lopende dimbare ledverlichting kan via een aanraaksensor bediend worden of met een ZigBee®-kit worden aangesloten op alle gangbare smart home-systemen. Naast de spiegels kunnen ook de meubels uit de Subway 3.0 voorzien worden van verlichting.

Ergonomische baden

Villeroy & Boch Subway 3.0 

Nu zaten we al lekker in de baden van Villeroy & Boch, maardeze nieuwe 3.0 collectie belooft een nog betere ervaring! Het assortiment inbouwbaden is gemaakt van het hoogwaardige materiaal Quaryl® wat zijn kleur én glans behoudt, duurzaam is en stoot- en slagvast én krasbestendig. De randen zijn slechts 10 mm dun. De ergonomische vorm zorgt voor een comfortabele zithouding in dit diepe bad. Wat een mooie ontwikkeling is, is tevens de manier waarop de baden gevuld worden. Dit is een extra optie, genaamd SilentFlow. Dit systeem zorgt ervoor dat het bad geruisloos wordt gevuld met water vanuit de bodem van het bad, waardoor er geen gespetter is. 


Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen