Villeroy & Boch

Badkamer & Wellness producten

Villeroy & Boch - La Belle badkamerconcepten

De premiumcollectie La Belle van Villeroy & Boch is de romantische avant-garde onder de badkamerconcepten in een modern jasje. Met een familietraditie van ruim 260 jaar, is Villeroy & Boch niet alleen diep verankerd in de Europese cultuurhistorie, maar heeft het bedrijf ook een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van innovatieve, hoogwaardige producten die het dagelijks leven veraangenamen. La Belle komt voort uit de culturele roots van Villeroy & Boch en benadrukt de authenticiteit van het toonaangevende Europese merk voor serviezen en badkamerproducten.

Villeroy en Boch romantisch badkamerconcept La Belle

Aantrekkelijk vormgegeven keramiek en Quaryl® baden

Alle sanitairproducten van La Belle zijn zeer delicaat en hebben daardoor een enigszins vrouwelijke uitstraling. De wastafel is opvallend rechtlijnig en vlak: de vloeiende overgangen geven het keramiek een subtiel moderne look die discreet wordt benadrukt door de aantrekkelijk vormgegeven keramische afvoerplug. De wastafels zijn leverbaar in de maten 50, 70 en 100 cm en zijn optioneel uit te voeren met een bloemendecor. De speciaal vormgegeven opzetwastafel van 85 cm heeft een verrassend effect, doordat deze de rechtlijnigheid van de collectie doorbreekt en de ruimte een nieuw, opvallend uiterlijk geeft – speels en tegelijk helder.
Ook de zachte rondingen van het wandcloset en wandbidet weerspiegelen het ontwerp. Alle keramische elementen uit de La Belle collectie zijn voorzien van het onderhoudsarme CeramicPlus oppervlak. Het closet is voorzien van het onzichtbare SupraFix montagesysteem, waarmee de installatie kinderspel wordt.

De La Belle collectie omvat daarnaast een duobad dat perfect aansluit op de contouren van de meubelen. Het bad is vervaardigd van het exclusieve materiaal Quaryl® en is leverbaar als vrijstaand model met bijpassend Quaryl®-paneel of als inbouwmodel. Het inbouwmodel kan worden uitgevoerd met een Villeroy & Boch whirlpoolsysteem.
 

Premium meubelprogramma met La Rose motief

Het handbeschilderde premium meubelprogramma is in twee hoogwaardige kleuren leverbaar: glanzend wit en glanzend framboos. De warme framboostint voegt een bijzondere kleur aan de badkamerinrichting toe en benadrukt het karakter van het design. De elegante, slanke wastafel op pootjes benadrukt de vrouwelijkheid van de wasruimte, terwijl het slanke wastafelmodel met lade de moderne kant van de collectie belicht. Naar keuze zijn een bijpassende hoge kast, zijkast, kaptafel met lamp, lade en kruk en drie verschillende spiegels leverbaar. De hoge kast, de kruk en de spiegels zijn naar keuze leverbaar met het La Rose decor in de vorm van een bloemenrank. Het interieur van de kasten en lades is zeer bijzonder: met fluweel beklede ladebodems en gedecoreerde glazen planken. De flexibele ladecompartimenten en accessoiredoosjes zijn zeer praktisch in gebruik.

Exclusieve armaturen en accessoires uit de LaFleur collectie

De nieuwe, uitgebreide serie LaFleur armaturen en accessoires sluit perfect aan op de La Belle collectie. LaFleur is leverbaar in hoogwaardig chroom of champagne - een warm lichtgoud dat de badkamer een elegante charme verleent. De collectie omvat vijf verschillende armaturen voor wasbakken, sommige met decor, een ruime keuze aan armaturen, douchemengkranen, pluggen voor bad en douche en bidetarmaturen. Daarnaast een breed scala aan accessoires, variërend van handdoekhouders en toiletrolhouders tot drinkglashouders met bijbehorende drinkglazen, zeepbakjes en lotiondispensers.
De decors bestaan uit een subtiel bloemmotief dat discreet opgaat in het badkamerontwerp.
 

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen