Geef kleur aan je interieur

Met kleur in je interieur laat je wat meer van jezelf en je persoonlijke smaak zien. Dat weten ze ook bij sanitairspecialist Villeroy & Boch. Kleur creëert een bepaalde sfeer. Warme kleuren zorgen voor een knus gevoel en lichte kleuren geven rust en ruimte. Ook in de badkamer gebruiken we steeds meer kleuraccenten. Reden genoeg voor Villeroy & Boch om de Artis wastafelcollectie uit te breiden met vier nieuwe moderne BiColour kleuren: Indian Summer, Sage Green, Rust en Bordeaux.

Villeroy & Boch wastafels Artis nieuwe kleuren #wastafels #villeroyboch #badkamer #inspiratie #badkamerinspiratie #kleuren #wonen

Artis Bordeaux - Villeroy Boch

Emotie

Het kleurenconcept van Artis is ontworpen door de internationale designer Gesa Hansen. Volgens Gesa zorgt kleur voor emotie en sfeer. Het is de perfecte manier om jouw smaak te uiten. En dat is geen probleem met dit brede assortiment dat loopt van tijdloos wit, zwart en grijs tot pastel roze en bordeauxrood. Afhankelijk van je persoonlijke smaak kun je subtiele of krachtige accenten in de badkamer toevoegen.

Artis Sage Green - Villeroy & Boch

Opzetwastafels

Je kunt kiezen uit twee wittinten en negen BiColour kleuren. De binnenzijde van elke wastafel is glanzend wit (White Alphin). De opzetwastafels vormen zo de opvallendste items in je badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig en ovaal) en elf kleuren, dus er zit altijd een wastafel tussen die past bij jouw interieurstijl en smaak.

Wastafel badkamer Villeroy Boch Artis in geel Indian Summer #villeroyboch #badkamer #inspiratie #artis #badkamerinspiratie #badkameridee

Artis Indian Summer - Villeroy & Boch

Meer informatie over de collecties van Villeroy & Boch? Vraag dan de brochure aan. 

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen