Topstuk voor het toilet. De nieuwe Sigma21

Topstuk voor het toilet. De nieuwe Sigma21

Met de nieuwe bedieningsplaat Sigma21 heeft Geberit een topstuk aan de collectie toegevoegd. In het assortiment van Geberit is er voor iedere smaak een juiste bedieningsplaat te vinden. De uitvoeringen in verschillende materialen, vormen en kleuren bieden volop mogelijkheden om ieder toilet of elke badkamer de gewenste stijl te geven. De nieuwe Sigma21 met ronde spoelknoppen en 2-toets bediening (voor een grote en kleine spoeling) is uitgevoerd in de hoogste kwaliteit tot nu toe.

Bedieningsplaat in elke gewenste stijl

Nieuwe bedieningsplaat Geberit Sigma21 met ronde spoelknoppen zwart glas #geberit #toilet #bedieningsplaat #sigma21

Sigma21 is gebaseerd op de bestaande kunststof bedieningsplaat Sigma20 en is in verschillende mooie versies verkrijgbaar. We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij, met zelfs de unieke keuze voor een afbeelding op de plaat!

1. Glas

Nieuwe bedieningsplaat Geberit Sigma21 met ronde spoelknoppen met zwart glas #geberit #toilet #bedieningsplaat #sigma21 #glas

De plaat is onder andere verkrijgbaar in drie verschillende kleuren glas: zwart, wit en zandgrijs. De glazen Sigma21 maakt indruk vanwege een speciale slijping, die het licht op geraffineerde wijze reflecteert.

2. Leisteen

Nieuwe bedieningsplaat Geberit Sigma21 met ronde spoelknoppen met leisteen plaat Mustang #geberit #toilet #bedieningsplaat #sigma21 #leisteen
Een primeur voor Geberit is de bedieningsplaat in het natuurlijke materiaal Braziliaans leisteen. Want met de uitvoering ‘Mustang Slate’, is er voor het eerst ook een natuurlijk materiaal in het assortiment van Geberit opgenomen.

3. Individuele wensen

Nieuwe bedieningsplaat Geberit Sigma21 met ronde spoelknoppen custom made met houten oppervlak #geberit #toilet #bedieningsplaat #sigma21

Daarnaast kunnen individuele wensen worden gerealiseerd om je toilet volledig in jouw gewenste stijl af te werken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een met hout ingelegde Sigma21.

Nieuwe bedieningsplaat Geberit Sigma21 met ronde spoelknoppen met foto custom made #geberit #toilet #bedieningsplaat #sigma21

En er kan zelfs een afbeelding of een ander gewenst materiaal verwerkt worden in de bedieningsplaat!

Geberit toilet met de nieuwste bedieningsplaat Sigma21 #toilet #badkamer #geberit

Wat je badkamerstijl ook is, er is altijd een Sigma21 die past bij jouw stijl. Meer informatie over Geberit Sigma21 is te vinden via Geberit, of vraag hieronder vrijblijvend informatie aan.

Brochure over Topstuk voor het toilet. De nieuwe Sigma21 aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP