Toilet spoelknop met bediening op afstand

Toilet spoelknop met bediening op afstand

De nieuwe spoelknoppen Type 01 en Type 10 van Geberit maken hèt verschil in de toiletruimte. De kleine ronde spoelknoppen zijn op afstand te bedienen, waardoor het comfort wordt verhoogd en er nieuwe designmogelijkheden in de toiletruimte mogelijk zijn.

Toiletbediening op iedere gewenste plek

Door de mogelijkheid om het toilet op afstand te bedienen, is de vrijheid voor het ontwerp van de toiletruimte veel groter. Het is niet meer nodig om de spoelknop boven het toilet te monteren, omdat Type 01 en 10 op maximaal 2 meter vanaf het toilet op elk gewenste positie kunnen worden geïnstalleerd. De bediening is pneumatisch, oftewel middels luchtdruk, en kent een grote en een kleine spoeling. Beide typen spoelknoppen zijn uitzonderlijk klein (80 mm) en subtiel vormgegeven, waardoor elegantie overheerst. Niet alleen met betrekking tot de plaatsing in de ruimte, maar ook qua materiaal en kleur zijn de Typen 01 en 10 van Geberit zeer veelzijdig. Lees hier meer over Geberit toiletbediening Type 01 en Type 10

Toilet met Geberit spoelknop met bediening op afstand

Voor elke badkamerstijl

De 80mm ronde bediening is in elke badkamerstijl toe te passen door de brede keuze in afwerking. De Geberit Type 01 is verkrijgbaar in glans verchroomd, mat verchroomd of alpien wit. Bij Type 10 kan er gekozen worden uit 6 afwerkingen, ieder voorzien van 2 kleurcombinaties, te weten: glans- / mat verchroomd, mat- / glansverchroomd, rvs uiterlijk gecombineerd met glansverchroomd, zwart met glansverchroomd, wit gecombineerd met verguld of wit versus glansverchroomd.

Geberit spoelknop Type 10 met bediening op afstand

Lees hier meer over Geberit toiletbediening Type 01 en Type 10 en vraag een gratis brochure aan

Brochure over Toilet spoelknop met bediening op afstand aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP