pinterest
Toilet spoelknop met bediening op afstand

Toilet spoelknop met bediening op afstand

De nieuwe spoelknoppen Type 01 en Type 10 van Geberit maken hèt verschil in de toiletruimte. De kleine ronde spoelknoppen zijn op afstand te bedienen, waardoor het comfort wordt verhoogd en er nieuwe designmogelijkheden in de toiletruimte mogelijk zijn.

Toiletbediening op iedere gewenste plek

Door de mogelijkheid om het toilet op afstand te bedienen, is de vrijheid voor het ontwerp van de toiletruimte veel groter. Het is niet meer nodig om de spoelknop boven het toilet te monteren, omdat Type 01 en 10 op maximaal 2 meter vanaf het toilet op elk gewenste positie kunnen worden geïnstalleerd. De bediening is pneumatisch, oftewel middels luchtdruk, en kent een grote en een kleine spoeling. Beide typen spoelknoppen zijn uitzonderlijk klein (80 mm) en subtiel vormgegeven, waardoor elegantie overheerst. Niet alleen met betrekking tot de plaatsing in de ruimte, maar ook qua materiaal en kleur zijn de Typen 01 en 10 van Geberit zeer veelzijdig. Lees hier meer over Geberit toiletbediening Type 01 en Type 10

FotoToilet spoelknop met bediening op afstand

Voor elke badkamerstijl

De 80mm ronde bediening is in elke badkamerstijl toe te passen door de brede keuze in afwerking. De Geberit Type 01 is verkrijgbaar in glans verchroomd, mat verchroomd of alpien wit. Bij Type 10 kan er gekozen worden uit 6 afwerkingen, ieder voorzien van 2 kleurcombinaties, te weten: glans- / mat verchroomd, mat- / glansverchroomd, rvs uiterlijk gecombineerd met glansverchroomd, zwart met glansverchroomd, wit gecombineerd met verguld of wit versus glansverchroomd.

FotoToilet spoelknop met bediening op afstand

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen