Frisse toilet noviteiten van Geberit

Frisse toilet noviteiten van Geberit

Vieze luchtjes en slechte hygiëne op het toilet behoren standaard tot onze grootste ergernissen, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Zowel op ons werk, langs de snelweg, in een horecagelegenheid, maar ook als we thuis zijn, willen we een schoon en fris toiletgevoel. Geberit bezorgt wc-gebruikers met het DuoFresh toiletsysteem en met de AquaClean douchewc een verademing.

Geberit Aquaclean douchewc   Geberit DuoFresh

Geberit AquaClean douchewc en DuoFresh voor een fris toilet

Het innovatieve DuoFresh toiletsysteem verwijdert onaangename geurtjes direct vanuit de toiletpot. Daarnaast heeft de DuoFresh heerlijk fris water bij elke spoeling; een constante frisse lucht vult de ruimte. De Geberit AquaClean douchewc zorgt voor een fris en schoongewassen gevoel bij de gebruiker. Deze toilet en bidet in één reinigt het onderlichaam met lichaamswarm water na het toiletbezoek. Dit zorgt voor een fris en schoon gevoel gedurende de hele dag. Beide toilet noviteiten zijn zowel los als gecombineerd in elke toiletruimte toe te passen. 

Badkamer met Geberit AquaClean en DuoFresh voor een fris toilet
 
Geberit AquaClean douchewc

De AquaClean douchewc van Geberit is een toilet en bidet in één en geeft het onderlichaam na het toiletgebruik een heerlijk schoongewassen gevoel, door een zachte reiniging met lichaamswarm water. Water is verfrissend, hygiënisch en reinigend. Middels de ranke afstandsbediening of het zijpaneel op het toilet wordt met één druk de waterreiniging gestart. De intensiteit en de temperatuur kan naar wens ingesteld worden. De douchewc oogt als een normaal toilet, maar biedt vele comfortabele extra’s. Vanaf 2014 is de AquaClean douchewc verkrijgbaar als wandhangend en als vloerstaand toilet.

Geberit DuoFresh: merkbaar effect, onzichtbare techniek

Wilt je ook af van vieze luchtjes op uw toilet? De oplossing is het afvoeren van de geur en het reinigen van de lucht. Dit kan met de Geberit DuoFresh. Dit innovatieve toiletsysteem is achter de muur verborgen en toont enkel een knop op de bovenzijde van de bijbehorende bedieningsplaat Sigma40. Met deze knop wordt met één druk het geurzuiveringssysteem achter de muur geactiveerd, waardoor de vieze lucht direct vanuit de pot gezuiverd wordt en geurloos in de ruimte verdwijnt. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. Bovendien geeft de DuoFresh heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waar hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden. De onhygiënische toiletblokhouder aan de wc rand is daardoor passé en een aangename frisse lucht vult de ruimte. Lees hier meer over Geberit DuoFresh

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP