pinterest
Frisse toilet noviteiten van Geberit

Frisse toilet noviteiten van Geberit

Vieze luchtjes en slechte hygiëne op het toilet behoren standaard tot onze grootste ergernissen, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Zowel op ons werk, langs de snelweg, in een horecagelegenheid, maar ook als we thuis zijn, willen we een schoon en fris toiletgevoel. Geberit bezorgt wc-gebruikers met het DuoFresh toiletsysteem en met de AquaClean douchewc een verademing.

Geberit AquaClean douchewc en DuoFresh voor een fris toilet

Het innovatieve DuoFresh toiletsysteem verwijdert onaangename geurtjes direct vanuit de toiletpot. Daarnaast heeft de DuoFresh heerlijk fris water bij elke spoeling; een constante frisse lucht vult de ruimte. De Geberit AquaClean douchewc zorgt voor een fris en schoongewassen gevoel bij de gebruiker. Deze toilet en bidet in één reinigt het onderlichaam met lichaamswarm water na het toiletbezoek. Dit zorgt voor een fris en schoon gevoel gedurende de hele dag. Beide toilet noviteiten zijn zowel los als gecombineerd in elke toiletruimte toe te passen. 

Geberit AquaClean douchewc

De AquaClean douchewc van Geberit is een toilet en bidet in één en geeft het onderlichaam na het toiletgebruik een heerlijk schoongewassen gevoel, door een zachte reiniging met lichaamswarm water. Water is verfrissend, hygiënisch en reinigend. Middels de ranke afstandsbediening of het zijpaneel op het toilet wordt met één druk de waterreiniging gestart. De intensiteit en de temperatuur kan naar wens ingesteld worden. De douchewc oogt als een normaal toilet, maar biedt vele comfortabele extra’s. Vanaf 2014 is de AquaClean douchewc verkrijgbaar als wandhangend en als vloerstaand toilet.

Geberit DuoFresh: merkbaar effect, onzichtbare techniek

Wilt je ook af van vieze luchtjes op uw toilet? De oplossing is het afvoeren van de geur en het reinigen van de lucht. Dit kan met de Geberit DuoFresh. Dit innovatieve toiletsysteem is achter de muur verborgen en toont enkel een knop op de bovenzijde van de bijbehorende bedieningsplaat Sigma40. Met deze knop wordt met één druk het geurzuiveringssysteem achter de muur geactiveerd, waardoor de vieze lucht direct vanuit de pot gezuiverd wordt en geurloos in de ruimte verdwijnt. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. Bovendien geeft de DuoFresh heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waar hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden. De onhygiënische toiletblokhouder aan de wc rand is daardoor passé en een aangename frisse lucht vult de ruimte. Lees hier meer over Geberit DuoFresh

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen