Oplossing voor vieze luchtjes op het toilet

Oplossing voor vieze luchtjes op het toilet

Maar liefst 80% van de Nederlanders stoort zich aan stinkende luchtjes op het toilet. Mannen vinden het vooral vervelend om in de stank van een ander te zitten en vrouwen maken zich vooral zorgen over de irritatie over de stank van de volgende bezoeker van het toilet,  met name als deze persoon al staat te wachten op zijn beurt. Dit zijn een paar uitkomsten uit het marktonderzoek onder ruim 500 Nederlanders van onderzoeksbureau Blauw Research uit Rotterdam, uitgevoerd in opdracht van Geberit DuoFresh.

Top drie toilet ergernissen

Stank op het toilet is een grote irritatie bij 80% van alle Nederlanders en staat daarmee in de top drie van toiletergernissen, na het gebrek aan toiletpapier en een vies toilet. Opvallend; stank is de nummer 1 ergernis op het toilet voor vrouwen. Twee op de drie vrouwen vinden het vervelend als anderen haar geur ruiken en ook weten dat zij daar verantwoordelijk voor is. Vrouwen maken zich om die reden dan ook drukker dan mannen over de vraag of er iemand na hen gebruik gaat maken van het toilet en wie dat is. 30% van de vrouwen vreest zelfs voor imagoverlies en is bang dat mensen anders naar haar kijken na het ruiken van haar luchtjes.

Tegeltje er hangt iets in de lucht

Mannen luchtig over eigen stank

Mannen ervaren duidelijk minder stress op dit vlak. Zij maken zich minder druk om hun eigen stank en wat dit doet met iemand anders. Ook vrezen zij minder voor imagoverlies door het verspreiden van vieze luchtjes. Slechts 10% van de mannen schaamt zich in openbare gelegenheden voor het creëren van vieze luchten. Opvallend is dat mannen het met name vervelend vinden dat zijzelf in de stank van hun voorganger moeten zitten. Voor beide sekse geldt, dat met hoe meer mensen het toilet gedeeld moet worden, hoe groter de ergernis aan stinkende luchtjes op het toilet is. Veel mensen geven dan ook aan blij te zijn met de DuoFresh oplossing. Lees hier meer over DuoFresh

Nederland wil oplossing voor stankprobleem op het toilet

Een oplossing voor het stankprobleem op het toilet is het DuoFresh systeem. Dit systeem, welke integraal onderdeel is van het achterliggende inbouwreservoir, zuivert vieze toiletluchtjes direct uit de toiletpot. Door de stank al direct in de pot naar het inbouwreservoir te zuigen – waar deze gezuiverd wordt en als neutrale lucht weer in de ruimte afgegeven wordt - worden vieze luchten aangepakt bij de bron en krijgen zij niet de gelegenheid zich te verspreiden in de ruimte. Schaamte, imagoverlies en stress zijn anno 2015 daarom echt niet meer nodig op het toilet!

Brochure over Oplossing voor vieze luchtjes op het toilet aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP