pinterest
Nooit meer vieze geurtjes op het toilet!

Nooit meer vieze geurtjes op het toilet!

Uit onderzoek is gebleken dat vieze toiletluchtjes afstand scheppen in relaties. 9 van de 10 Nederlanders past zijn of haar gedrag op het toilet aan om stank te vermijden of te camoufleren.

Last van vieze toiletluchtjes

Opvallend is dat één op de zes Nederlanders geen seks met zijn/haar partner wil als zij net de toiletgeur van hun partner hebben geroken. Daarbij storen vrouwen zich vaker aan het luchtje van hun partner dan mannen. Mannen daarentegen vinden vieze luchtjes van collega’s weer erger, dan dat vrouwen dat vinden. En een kwart van de Nederlanders is zelfs bang, dat mensen anders naar hen kijken na het ruiken van hun luchtje. Vieze toiletluchten van een onbekende is voor meer dan de helft van de Nederlandse bevolking een kwelling. Om die redenen houden Nederlanders er diverse tactieken op na om vieze toiletluchtjes te vermijden of te camoufleren

90% probeert stank te voorkomen

Geberit DuoFresh liet onderzoek doen naar het gedrag van Nederlanders als het gaat om vieze toiletluchtjes. Slechts 10% van de Nederlanders blijkt niks te doen om zijn/haar stank op het toilet te voorkomen. Dat betekent dat 9 van de 10 mensen hun gedrag aanpassen als het gaat om het verspreiden van vieze luchtjes. Bijna de helft van de Nederlanders houdt het zo lang mogelijk op, tot het moment dat ze weer thuis zijn. Ruim 40% gaat eerst thuis naar het toilet, voordat ze de deur uitgaan en zelfs 14% van de mannen en 9% van de vrouwen gaat eerder weg of blijft korter, omdat ze een ‘grote boodschap’ moeten doen. Markant is dat dagelijkse activiteiten dus geregeld worden aangepast om te voorkomen dat anderen hun vieze toiletluchtjes ruiken.
Uit het onderzoek komt bovendien naar voren dat veel huishoudens er afspraken op na houden als het gaat over het toiletbezoek. Om te voorkomen dat gezinsleden geregeld in de vieze luchtjes van andere gezinsleden zitten, heeft 20% afgesproken verplicht een luchtverfrisser te gebruiken na het poepen. Altijd de deur sluiten na het toiletgebruik, de ‘grote boodschap’ alleen op een bepaald toilet of ‘s morgens niet op het toilet in de badkamer poepen, zijn andere veel gemaakte afspraken.

Win! Oplossing voor stankprobleem op het toilet

Uit het marktonderzoek blijkt dat veel Nederlanders een oplossing voor het stankprobleem zeer waarderen. Vieze luchtjes zijn op het toilet echt niet meer nodig. De oplossing ligt bij het DuoFresh systeem van Geberit. Geberit heeft als doel de levenskwaliteit van mensen duurzaam te verbeteren met innovatieve oplossingen op het gebied van sanitairtechniek. Dit DuoFresh systeem is integraal onderdeel van het achterliggende inbouwreservoir en zuivert vieze toiletluchtjes direct uit de toiletpot. Door de stank al direct in de pot naar het inbouwreservoir te zuigen – waar deze gezuiverd wordt en als neutrale lucht weer in de ruimte afgegeven wordt – wordt stank bij de bron aangepakt en krijgt het niet de gelegenheid zich te verspreiden in de ruimte. Vieze luchtjes zijn hiermee passé. Het toepassen van tactieken om stank te voorkomen, zijn daardoor overbodig en het sexappeal en imago staan hierdoor niet meer onder druk! Meer informatie over het aanpakken van stank op het toilet vind je op de website van Geberit DuoFresh

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen